CPUV: Darlie Expert Fresh

Tuesday, April 29, 2014

Assalamualaikum

Waktu waktu macam nie, paling seronok blogwalking.Membaca cerita cerita rakan blogger.Rindu pulak saat tu..Join segmen..semuanyalah.

Sebolehnya aku akan update entry supay bog ni tidak kesunyian.

Alhamdulillah, aku berpeluang dapat satu lagi CPUV baru dari Nuffnang.

Kali nie datangnya dari Darlie Expert Fresh.aku pun belum berkesempatan nak tengok
Lagi iklan tu menari nari dalam blog.


Harap lepas ni boleh la dapat lagi kan..Thanks kat korang yang rajin menyinggah kat blog aku ye..

You Might Also Like

14 Orang Komen

  1. Wahh cayalah.. alhamdulillah.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah :-) Syukurlah dapat rezeki lagi hasil dari penulisan blog ni :-)

    ReplyDelete
  3. tahniah ! rezeki yg x blh ditolak ...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, beznye kak..rezeki tuuuu
    tahniah

    ReplyDelete
  5. wah dapat lagi ye..congrats kak :)

    ReplyDelete
  6. rajin2 gosok gigi yer kak..
    nnt saya dtg tlg gosokkan (click) sekali iklan darlie tu hehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak . . hee :) Alhamdulillah . . kita sempat menabung nuffnang darlie ni untuk akak :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah...dah tolong klikkan...:D

    ReplyDelete
  9. tahniah kak!! rezeki awfiyah barangkali..:)

    terjah darlie expert fresh..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"