CPUV: Darlie Expert Fresh - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, April 29, 2014

CPUV: Darlie Expert Fresh

Assalamualaikum

Waktu waktu macam nie, paling seronok blogwalking.Membaca cerita cerita rakan blogger.Rindu pulak saat tu..Join segmen..semuanyalah.

Sebolehnya aku akan update entry supay bog ni tidak kesunyian.

Alhamdulillah, aku berpeluang dapat satu lagi CPUV baru dari Nuffnang.

Kali nie datangnya dari Darlie Expert Fresh.aku pun belum berkesempatan nak tengok
Lagi iklan tu menari nari dalam blog.


Harap lepas ni boleh la dapat lagi kan..Thanks kat korang yang rajin menyinggah kat blog aku ye..

14 comments:

  1. Wahh cayalah.. alhamdulillah.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah :-) Syukurlah dapat rezeki lagi hasil dari penulisan blog ni :-)

    ReplyDelete
  3. tahniah ! rezeki yg x blh ditolak ...

    ReplyDelete
  4. untung jer kan...

    ReplyDelete
  5. untung jer kan...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, beznye kak..rezeki tuuuu
    tahniah

    ReplyDelete
  7. wah dapat lagi ye..congrats kak :)

    ReplyDelete
  8. rajin2 gosok gigi yer kak..
    nnt saya dtg tlg gosokkan (click) sekali iklan darlie tu hehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak . . hee :) Alhamdulillah . . kita sempat menabung nuffnang darlie ni untuk akak :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah...dah tolong klikkan...:D

    ReplyDelete
  11. tahniah kak!! rezeki awfiyah barangkali..:)

    terjah darlie expert fresh..

    ReplyDelete



Post Top Ad