19

Assalamualaikum

Baru sempat update blog.seharian hari ni urusan di luar.
Sekarang pun hanya dapat update blog bila di rumah sahaja.Rumah dah ada wifi, senang sikit..Sambil baring baring dengan Fiyah pun still boleh update blog..

Esok dah kena tinggalkan fiyah sementara.Ada nak settlekan skit kerja di office.
Nanti aku cerita ek..

Yeah!!! Ni nak cerita apa yang terbaru dengan blog ni.Yeay!! Dapat CPUV lagi..Alhamdulillah. .rezeki dari NUFFNANG.

CPUV kali ni datangnya dari KFC ZINGER RELOADED yang skrg nie tengah promosi di semua cawangan KFC.Maklumat lanjut korang boleh lawati fanpage KFC MALAYSIA.


Korang boleh like fanpqge ni untuk mensapatkanninfo terkini dari KFC

Post a Comment

  1. Tahniah ida..sedapnya Kfc tu...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.... Alhamdulillah.... Moga makin murah rezeki....

    ReplyDelete
  3. tahniah sis rezki masuk lagi

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..Darlie 2x di sini...

    ReplyDelete
  5. murah rezeki kisah si diary nih..tahniah ye..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...KSD,

    semakin murah rezeki.. moga terus sukses berblog.. k.

    mselim3

    ReplyDelete
  7. xpe.. perlahan2 kayuh kak..
    kami sudi je melawat blog akak hari2... sedapppnyerr kfc..
    x pnah try lg ni

    ReplyDelete
  8. congrats kak dapat CPUV baru lagi :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak eda, murah rezeki baby Fiyah. hehe singgah menabung darlie sini~~~

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah Ida.. murah rezeki tu

    ReplyDelete
  11. Tahniah.. moga makin murah rezeki :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, rezeki tu... tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah kak.. tgk kfc rasa lapar pula..

    ReplyDelete
  14. bestnya.. tahniah!

    http://ourlovebonding.blogspot.com/

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top