24
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Terima kasih tak terhingga diatas sokongan kalian..Terlalu berat untuk keluarga kami menerima dugaan yang maha hebat ini.Tetapi bila menatap wajah sikecil,terubat segala kesedihan kami sekeluarga.Walaupun ibunya tidak dapat lagi melihat anaknya,sekurang-kurangnya dia tahu,anaknya sihat...
Kuasa Allah melebihi segala-galanya.Amin

Alhamdulillah...dapat lagi BE/CPUV dari Nuffnang..Rezeki tak putus-putus diberikan...
walaupun tidaklah terlalu banyak,jika dikumpul,ia akan menjadi lebih banyak jugak satu hari nanti..

BE/CPUV kali nie datangnya dari jenama yang terkenal juga..

clinique
Clinique memperkenalkan produk baru mereka iaitu Even Better Essence Lotion
Banyak lagi product terbaru yang dilancarkan oleh Clinique nie..So korang boleh click banner tu ye




Post a Comment

  1. Alhamdulillah rezeki.. tahniah! meh nak klik2.. =D

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah da juga rezki kan sis

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah... klik2 libresse kat sini ya.. ^_^

    ReplyDelete
  4. semoga terus tabah yaa .. insyallah. Zara ucapkn thniah atas rezeki yg di berikan .. alhamdulillah.. =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah dear (^^,) Singgah sambil menabung mr.nuff Downy & Yes4G.

    *Jemput join GA saya yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak sebab dpt cpuv dan dpt anak buah baru.. seronoknye...

    ReplyDelete
  7. bestnye...kite click tuk tmbh $$$ ;)

    ReplyDelete
  8. wow...syoknya dapat BE lagi..
    tahniah kak..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah baby baik² je..congrats kak, dapat lagi..fiza pun dapat ni :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..Libresse for you..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top