Wednesday, April 09, 2014

# cpuv # nuffnang

CPUV Pertama April-Downy Dolce MMP

Assalamualaikum

Alhamdulillah...CPUV/BE pertama di bulan April nie..Nuffnang bermurah hati bagi tig sekaligus hehhe...
Tak kata ape pun.Cuma mengucapkan syukur..Boleh la simpan lagi  duit tu..Ingat tahun nie taknak cashout.Biar beribu-ribu...hehehe..Nanti boleh la beli buat barang rumah... :)


Downy Dolce MMP

Thanks jugak kat korang sebab rajin singgah blog aku...



34 comments:

  1. wow... bestnyer... boleh lah shre tips ni kan dear :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah murah rezki..lya tak ada dpt cpuv lagi bln baru nie :(

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki.. 3 sekali tuh!!.. masyukkk laaa..hehehe =D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulliah, rezeki..:) happy blogging..

    ReplyDelete
  5. selamat ya, semoga makin semangat dalam blog :)

    ReplyDelete
  6. rezeki dan suntikan semangat utk lebih gigih update blog.. hehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah, rezeki ;)

    tq singgah blog Alycia juga yer ..

    ReplyDelete
  8. wah banyak tu 3 sekaligus.congrats kak!

    ReplyDelete
  9. Kumpul banyak-banyak baru cash out ye. Masa tu betul-betul puas..

    ReplyDelete
  10. Wah seronoknya, bila la zumal nak dapat cpuv

    ReplyDelete
  11. wah tahniah2 rezeki tu, KA clik2 nuffnang kat sini yer !

    ReplyDelete
  12. salam...
    Alhamdulillah....
    Bilalah agaknya giliran TiranaAduka nak dapat....
    doa-doakan lah...

    ReplyDelete
  13. Saya dpt dua bulan ni kak. Tahniah ye kak

    ReplyDelete
  14. hah ko.. meriah BE.. kite dah credit.. huhuhu..

    dah klik2 duit tabung.. :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  16. Fiza dah menabung downy untuk akak..>_<

    ReplyDelete
  17. gempak kak. 3 sekaliarong.eehe.. ayu seketul. alhamdulillah

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81