26
Assalamualaikum

Update CPUV/BE yang aku dapat hari nie...Timbul satu hari nie...syukran.Dah macam nak tangkap ikan pun ye jugak kan..

Apa-pun aku bersyukur,Nuffnang terus memberikan aku CPUV/BE  untuk bulan nie..Ingat tak dapat dah..

YES 4G World Cup
YES 4G ada membuat satu contest yang memberikan hadiah lumayan
untuk maklumat lanjut korang klik sini https://game.yes.my/yestorio/facebooklike
Siapa yang minat dengan World Cup,boleh menyertai contest nie..




Thanks to http://www.nuffnang.com.my/Nuffnang and korang ye..

Post a Comment

  1. tahniah sis..lya tak dpt pun bln ni

    ReplyDelete
  2. Kakak kalau pasal world cup memang tak bolehlah sebab tak mengikuti pun

    Tahniah rezeki dtg dari nuffnang ni:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..Tahniah ya!!

    ReplyDelete
  4. Congrats Kak..wah makin banyak ni :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... ada rezeki awak.. esok2 boleh blnje ice cream.. hehehe

    ReplyDelete
  6. tahniah kak..
    bila la nak merasa ada BE jugak ni..

    ReplyDelete
  7. tahniah kak, kenit tak dapat huhu

    ReplyDelete
  8. Tahniah ida..akak pun baru dpt...

    ReplyDelete
  9. Tahniah & all the best Aida.. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, rezeki tengah bulan ya Ida, semoga terus dimurahkan rezeki dalam berblog:)amin.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... tahniah.. murah betul rezeki Ida :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah..murah rezeki..kita isi dua tabung disini..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top