42

Assalamualaikum

Dapat hadiah top 10 komentar di blog yumida .Sebentuk keychain dari  Indonesia.Boleh tambah koleksi yang ada..Rasa dah banyak keychain yang aku dapat darai blogger.Ada yang aku pakai, dan ada jugak yang aku simpan dalam kotak khas..heheh

Thanks kat yumida atas pemberian ini ye..

Bersiap siap untuk ke Hospital.adik dah boleh keluar hari ni.Boleh la peluk peluk baby aku nanti..seronoknya..

Aku tak sempat nak blogwalking hari ni.Cuma sempat tido lepas breakfast pagi tadi.Lepas makan ubat selsema, terus rasa ngantuk..Tu yang bantai tido je.alhamdulillah..semakin lega dan kebah demam ni.Cuma suara je sengau sikit..


Tada....cantik kan...
Thanks sekali lagi kat yumida...
Rajin rajinlah singgah blog yumida ni ye.

Post a Comment

  1. tahniah kak..moga ukhuwah kita berpanjangan :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah ida...cantiknya keychain

    ReplyDelete
  3. Yeay! Tahniah kak..hehe..rezeki ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah smoga ukwah terbina trus utuh..insaallah

    ReplyDelete
  5. Wah.. cantik. Tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah... hehe... untung la!

    ReplyDelete
  7. untunglah kan :)) btw, morning dik

    ReplyDelete
  8. untunglah kan :)) btw, morning dik

    ReplyDelete
  9. untungnya...dh lama x dpt hadiah2 cmni

    ReplyDelete
  10. tahniah sis..boleh buat tambah koleksi kan

    ReplyDelete
  11. blogging pon dapat hadiah,, seronok kan.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah ye..dapat hadiah memang seronok

    ReplyDelete
  13. Tahniah, baiknya blogger itu..:)

    ReplyDelete
  14. Tahniah rezeki berganda. Dpt keychain dan baby lagi..

    Kakak dpt bayangkan macam mana tak sabar nak dukung dan gomol baby tu kan.. Alhamdulillah memang Allah tulis baby itu hak siapa.

    ReplyDelete
  15. Wah tahniah...alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  16. tahniah yer.. cute je adiah tu !

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum. . wahh tahniah ya :)

    ReplyDelete
  18. congrats!...kene rajin2 komen blog kak Yumida lepas ni..hehe

    ReplyDelete
  19. congrats kakak.. nnt Zaza nak rampas takhta top comentor akak tu kat blog yumida.. hehehe
    nway u take care sis.. pray ur speedy recovery..

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum...KSD,

    wah.. tahniah dapat hadiah daripada blogger yumida..

    mselim3

    pls: KSD memang rajin.. tak nafikan.. moga sukses berblog k.

    ReplyDelete
  21. pemberian sekecil ini cukup berharga buat kita yg menerima..semoga ukhwah terus terjalin

    ReplyDelete
  22. Congrats Kak..cantik key chain tu..jauh tu

    ReplyDelete
  23. lupa nak paste ni plak... sorry

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. sheila pun dah terima. hehee siap dapat extra gift lagi, serius terharu nak nangis T______T"

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top