26
Assalamualaikum


Gigi yang kuning of courselah akan mencacatkan sedikit senyuman kan..Nak-nak bagi mereka yang sentiasa menjaga penampilan diri di hadapan supplier dan customers.Selain dari senyuman yang menarik,gigi pun salah satu kena jaga dik non!!..Mungkin ada sesetengah orang cakap,memang ada pattern gigi yang berwarna kekuningan..Ok!! aku setuju jugak tu..Tapi bila dah terlampau kekuningannya tu,rasanya sebab gigi jugak ke tu..

hehehe..

Sekarang nie,dengan adanya product terbaru di pasaran iaitu Dentiste Premium & Natural White Toothpaste akan menyelesaikan masalah korang.Disamping memutihkan gigi,ianya juga bertindak untuk membunuh bakteria yang menyebabkan bau Mulut...eewwww...mesti koran taknak kan.

Dengan Nano-HAp Premium & Natural White formula Dentiste 'menjadikannya berkesan bukan sahaja untuk menghapuskan dan mencegah noda pemendapan tetapi juga mengembalikan gloss semulajadi enamel gigi dan menyebabkan selamat, gigi asli dan putih

Hishop hanya menjual produk ini dengan berharga RM11.13 setelah offer 30%.so cepat dapatkan sekarang ye

Untuk mendapatkan Dentiste Premium & Natural White Toothpaste nie,korang just klik dekat link atas ni

Dapatkan jugak Dentist Toothbrush dengan harga Rm6.93 sahaja.



Korang akan rasakan kesegaran apabila memakainya..

 penggunaan yang teratur, Dentiste Premium White akan: 

- memutihkan Gigi

- Menyegarkan nafas 

- Keluarkan kesan yang sukar 

- memberi perlindungan kepada gigi 

- Melawan kaviti 

- Melawan plak 

- Melawan gingivitis


‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy

Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishopmy

Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe


Post a Comment

  1. Mcm best jer.. nk try jugak la..tp mmg nk kena beli through hishop jer ka..kt tempat lain ada x?

    ReplyDelete
  2. salam pemilik blog :)

    jemput join simple review segment by me :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    ReplyDelete
  3. perkongsian yang menarik..macam nak kena carik je ni

    ReplyDelete
  4. menarik tu kak.. baru aiza tahu produk ini.. kena cuba juga nanti..

    ReplyDelete
  5. belum pernah cuba lagi ni...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak eda. wahh macam nak try je tapi gigi sheila sensitif. heeee

    ReplyDelete
  7. klu kat farmasi ada lagi lah senang nak membelinya .

    ReplyDelete
  8. menarik produk nie.. first time tahu

    ReplyDelete
  9. Singgah hujung minggu disini..bagus promo ni..

    ReplyDelete
  10. Thanks sharing Ida.. slmt berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  11. produk putihkan gigi.. mmg tengah cari nie..

    ReplyDelete
  12. menarik..nak kena cuba gak nie

    ReplyDelete
  13. kecantikan n kebersihan gigi kena jaga..klu benda bagus apa salahnya cuba

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top