23
Assalamualaikum

Selamat pagi semua...Alhamdulillah..pagi yang mendamaikan..Dari malam tadi hujan..masa nak pi kerja tadi,hujan dah berhenti..Tapi nie masih nampak mendung..



ihsan google

Biarlah hujan pun,lagipun kesian sangat pada mereka yang terkena catuan air tu..Dapat juga merasakan betapa payahnya mereka bila air takde ni.

Harap catuan air nie tidak akan lama,dengan kehadiran hujan ni.
Tempat korang macam mana pulak...Hujan or tak?

Semalam on leave..Melawat adik sakit..Actually,she's pregnant..tapi dengan penyakit buah pinggang yang di hadapi,terlalu banyak komplikasi terhadap dia.Darah timggi sehingga mencecah 200.Sangat kasihan..Baby terlalu kecil di dalam..antara boleh survive atau tak je..Aku sentiasa doakan yang terbaik untuk dia.

till meet again...bye

Post a Comment

  1. salam sabtu kak..
    samala kita, keje..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah , wpun termasuk dlm jadual catuan , tapi air masih mengalir cam biasa .

    ReplyDelete
  3. Salam Sabtu Aida.. salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum .. :)
    malam tadi gerimis je .. sampai je menjelang waktu subuh lebat sekejap .. laa ni .. dari pagi sampai nak ke malam ni mendung je . . Alhamdulillah rasa panas pun tiada :)

    ReplyDelete
  5. selamat berhujung minggu..
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  6. tak sedar hujan turun....bangun pagi tadi tengok dah hujan....

    ReplyDelete
  7. weekend day macam tak weekend day...ada keje kena setel...huurm

    ReplyDelete
  8. Moga adik sentiasa dlm pemeliharaan Allah...

    ReplyDelete
  9. singgah hari minggu.. sian pula dengan adik akak.. harap dia dan baby sihat...

    ReplyDelete
  10. doa yang terbaik untuk adik sis..

    ReplyDelete
  11. bestnya dah hujan. hehe. tempat aku masih lagi mendung, hujan renyai-renyai.
    adarain.com

    ReplyDelete
  12. selamat hujung minggu..kat sabah takde hujan..cerah gak dear

    ReplyDelete
  13. Dah hujan juga.. Itulah.. Mga cepat lah catuan air berakhir..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah weekend lps kat rumah ada air.. kalau tidak sll bermusafir kat luar je mencari setitik air.. hahahaa

    ReplyDelete
  15. salam isnin ida..opsss..
    semoga adik terus kuat..

    ReplyDelete
  16. semoga adik ida terus kuat untuk bertahan. moga dalam lindungan allah hendaknya

    ReplyDelete
  17. hujanlah selebat2nya.. moga2 hujan ni membawa seribu rahmat..

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah hujan..sejuk sikit kan..tapi segamat tak hujan pulak masa fiza balik kg tu.

    Semoga adik akak dan baby baik baik je.

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah hujan lebat kat sini, catuan air pun tak kena :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top