20
Assalamualaikum

alhamdulillah..Dah memulakan tugas hari nie..hehe..Walaupun selsema masih lagi baik,tapi boleh la lagi buat kerja.

Ingat tak masa birthday aku beberapa hari lepas,aku ada nak bagi hadiah kepada mereka yang menjawab tepat hari/bulan/tarikh birthday aku..

Aku pun tak tau mana diorang dapat maklumat nie..By the way thanks...Dan of course pemenang yang pantas nie akan mendapat hadiah dari aku,,Thanks pada korang yang wish bday kat aku...Ramai gak yang meneka betul.Tapi aku ambil yang pertama la meneka dengan betul...

Tahniah untuk Bin Muhammad..Nanti boleh bagi details kat saya ye disini ye 
sitirohaida81@gmail.com

Hari nie boleh la blogwalking...Dah lama tak blogwalking ..rindu pulak..nak settlekan kerja yang pending lagi nie..







Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak eda. wahh bestnya BM menang. jawapan sama dengan sheila. hehee dapat gak teka betul cuma takda rezeki je. hihiiii kak eda dah sihat blum? masuk kerja dah? sheila singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
  2. Blogwalking. Good morning :)

    Nak jemput join
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. BM menang.. congrats!
    happy belated besday kak..

    ReplyDelete
  4. Betul ke tu...tq.
    Senang je dapat...kat FB profile dah tertulis! :)

    ReplyDelete
  5. wow, hebat la bro BM,..heheh tahniah buat bro dan akak..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah... sama la Fiza pun.. hari nie baru nak mula BW

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat BM. Happy belated birthday.

    ReplyDelete
  8. wahhh...ramai yg tahu tu.. anyway, happy belated birthday ida.. moga dimurahkan rezeki selalu.. :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum KSD...wahh...tahniah kepada yang meneka dengan tepat...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top