21
Assalamualaikum

Apa itu Sensual Plus Serum

Cairan yang mengandungi formula aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit.Mempunyai molekul yang sangat kecil dan mampu meresap dengan mudah kedalam kulit.Konsentrasi serum adalah 10x ganda daripada KRIM.
 Disamping itu juga serum mudah utk di apply ke muka.Tapi seperti yang kita sendiri sedia maklum serum biasa digunakan di salun kecantikan rawatan muka.Digunakan sebelum atau selepas melakukan rawatan muka.Ia juga sesuai digunakan kepada yang gemar menggunakan make up.
serum sensual
serum sensual


15 jenis serum sensual plus serum :

1.Hydrating - melembabkan kulit dan utk keseimbangan kulit.sesuai utk kulit kering atau berminyak


2.Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam


3.Collagen -kolagen supplement utk kulit yg lebih anjal


4.Soothing -utk kulit sensitif


5.Purifying -utk kulit berminyak & jerawat


6.Scar - menhilangkan parut jerawat


7.Oxygenating -pembekal oxygen terus ke epidermis kulit


8.Tigthening - mengecilkan pori2


9.Vit c -supplement utk mencerahkan kulit


10.Ligthening - mencerahkan kulit


11.Regenerating -cell renewal


12.Anti-wrinkle - mengurangkan kedut


13.Beauty Lifting - untuk kulit yg lebih tegang dan mengurangkan kedut


14.Shine Care-mencerahkan kulit


15.Bust Care -untuk ketegangan breast
 

Antara Testimonial Pengguna

testimoni serum



serum


kesan sensual serum






Cara guna penggunaannya
Just  titiskan beberapa drops di tangan dan sapu diseluruh muka slps pakai toner atau slps cuci muka.
Boleh digunakan 2-3 kali sehari.
Jika ada beberapa jenis serum, guna dlm masa berlainan, cnth pg pakai vit c, mlm pakai ligthening


untuk Mendapatkan Sensual Plus Serum nie,

whatsapp:018-77197897
instagram:sensualserumshoppe


Post a Comment

  1. serum ni lain2 guna ke?ataw sekali guna semua?

    ReplyDelete
  2. salah satu serum terbaik di pasaran :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah cuba serum lagi, ampoule pernah la :)

    ReplyDelete
  4. first timne lya nampak serum nie

    ReplyDelete
  5. Mcm.mcm serum.ada skang nih..blum.cuba lg..rmi ckp elok

    ReplyDelete
  6. Mcm.mcm serum.ada skang nih..blum.cuba lg..rmi ckp elok

    ReplyDelete
  7. Wah!!! Berseri-serinya muka you .....

    ReplyDelete
  8. menarik tu kak.. pertama kali aiza mendengar produk ini..

    ReplyDelete
  9. Menarik.. Jrg dgr plak produk ni...

    ReplyDelete
  10. fuh.. leh jadi smooth kulit muka pasni.. heee

    ReplyDelete
  11. Wahh.. bagus ni utk kulit muka...

    ReplyDelete
  12. dah lamaa tak guna serum macam nie....

    ReplyDelete
  13. hari tu dah baca kat blog TB.. tengok mmg berkesan pada kulit wajah..

    ReplyDelete
  14. Untuk muka yg ada jeragat, serum sensual jenis apa ye yg sesuai?

    ReplyDelete
  15. untuk kulit nipis akibat pebgelupasan dan warna kulit tidak sekata, jeragat, seum apa yg sesuai

    ReplyDelete
  16. untuk kulit nipis akibat pebgelupasan dan warna kulit tidak sekata, jeragat, seum apa yg sesuai

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top