24
Assalamualaikum

Kalau dulu,aku hanya masuk sahaja tanpa melihat apa yang aku dapat sekarang..Maknanya aku tidak silap memilih untuk memiliki Kad Tune Talk Excel nie.Sebab apa aku cakap macam tu,Bila aku fikirkan balik,Guna Telco yang lama dan Telco Tune Talk banyak perbezaannya.Bila aku menggunakan Tune talk excel nie,aku mendapat pulangan balik dan cover insurans dan banyak lagi faedah yang aku boleh dapat berbanding penggunaan telco yang lain..
Hanya dengan rm90 dan tersedia rm30 topup di dalamnya.aku dapat menikmati faedah yang banyak dari sini.
Insentif yang aku perolehi di Tune talk excel nie :-
toneexcel
toneexcel


Kelebihan Tunetalk/Toneexcel
  1. Telefon bimbit adalah kegunaan harian bagi kebanyakan peringkat umur (kecuali bayi lah yer). Semua orang memerlukannya. Ada tawaran affiliate ataupun tidak semua orang akan menggunakannya. Jadi sasaran bisnes Tunetalk adalah kepada setiap pengguna telefon bimbit.
  2. Modal yang cukup rendah. Hanya bermodalkan RM90 anda bakal memiliki SIM kad Tunetalk. Daripada modal tersebut anda memiliki kredit panggilan sebanyak RM30. Jadi modal memulakan perniagaan ini sebenarnya hanyalah sebanyak RM50 sahaja.
  3. Downline anda TIDAK perlu jumpa anda untuk reload prepaid. Mereka boleh reload di mana-mana kedai Reload, mesin ATM ataupun Online Banking.
  4. TIADA tekanan untuk maintain setiap bulan kerana syarat untuk maintain minima RM30 sebulan, sedangkan kebanyakan rakyat Malaysia memperuntukkan sebanyak RM50~RM200 sebagai kos telefon bimbit mereka setiap bulan.
  5. Bisnes Tunetalk/Toneexcel masih baru di Malaysia dan anda berpeluang antara orang yang terawal menjalankannya.
  6. Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara online ataupun offline.
  7. Anda bersama dengan syarikat yang kukuh dan terkenal.
  8. TIADA produk untuk dijual.
  9. TIDAK perlu meyimpan stok.
  10. Umur 12 tahun dah boleh menyertainya.
  11. Syarat memiliki passport juga boleh menyertainya.
  12. Anda boleh menaja seberapa ramai yang anda suka. Ia TIADA had.
  13. Anda boleh mengekalkan nombor lama.
  14. Anda boleh membuka banyak akaun.
  15. Pasaran SANGAT luas kerana di Malaysia terdapat 30 juta pengguna telefon bimbit di Malaysia.
  16. TIDAK perlu mengingatkan downline anda untuk reload.
  17. Potensi bisnes Tunetalk ini sangat luas. Dianggarkan jumlah prepaid yang dibelanjakan di Malaysia adalah sebanyak RM16 Billioan setahun.

Dan hari ini terbukti Toneexcel mampu untuk menjana pendapatan tersendiri..
klik untuk tumbesaran


Maklumat lanjut korang boleh baca disini >
atau korang boleh whatssap  di :0187719787





Post a Comment

  1. hebat gak nie akak...cik akak guna clister je kak :)

    ReplyDelete
  2. good info, bole berbusiness pulak tu. sebelum ni pernah nak jadi agen top up, fokus lain dulu:)

    ReplyDelete
  3. OH.. mcm bisnes topup ye. =)

    ReplyDelete
  4. lya baru nak berjinak2 :)..info dari member lya

    ReplyDelete
  5. wahh produk baru nie ... macam best jer

    ReplyDelete
  6. wah macam best jer.. tapi farah setia dgn digi cmne tue..hehehe

    ReplyDelete
  7. Mmg menarik ni Aida.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  8. Suami sy dh guna ni... Best gak.. Topup dpt point n duit...

    ReplyDelete
  9. ohhh hari tu kak aida ada promote jugak tune excel ni kan? menarik!

    ReplyDelete
  10. Not bad. Kita sbenarnya sedang berfikir untuk guna preapaid sekarang ni..mungkin boleh guna tune talk kot..

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    mselim3 pun guna prepaid aje.. tp maxis .. bagus gak info nie.Terima kasih.. mana tahu ada niat nak bertukar ker?..Insaallah tgh berfikir2 nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  12. menarik :)

    Bye-bye kak, lagi beberapa hari taufiq akan tinggalkan Malaysia :)

    ReplyDelete
  13. Tunetalk ni line ok ke? Tak pernah nampak orang guna pun kat Hulu Selangor ni.

    ReplyDelete
  14. tone excel ni sebenarnya macam mana kak?

    ReplyDelete
  15. kalau perkara boleh membawa keuntungan dan penjimatan pada diri, memang itulah yg terbaik...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top