24
Assalamualaikum

Berpeluh jugak lah nak menulis pasal otai nie..Bukan sebab apa..CONTEST yang dianjurkan oleh Abang Ensem betul betul menguji minda dan kekuatan akal fikiran yang tinggi untuk menilai seseorang yang belum pernah lagi bersua muka.Penilaian ini adalah dari pembacaan dari blog beliau dan Fanpage beliau occay..

Abang Ensem
                                            Agak-agak korang handsome tak mamat kat atas nie.hehe..
Jujurnya kurang kehenseman abg ensem kita nie kalau dia bermuka serius.Serius beb..Kalau tersenyum nampak ler kemanisannya walau dia bukan mandi dengan gula..muahaha..Nampak jenis orang yang bersahaja dan seorang yang tidak kedekut ilmu untuk berkongsi segala tips di Fanpage Beliau.
Kalau korang tak caya..Moh pi Fanpage Abang Ensem nie.Nama Abang Ensem nie tak perlulah diperkenalkan lagi dari kalangan Blogger..Blogger Otai..Blogger berbisa...hehehe...dah macam konsert Kilauan Emas pulak kekdahnya.

Abang ensem nie yang aku ketahui banyak terlibat dalam projek-projek hartanah dan ada menerbitkan buku                      
                                                               "Jangan Baca Buku Ini"
buku_meorz
Nak dapatkan buku ni,Korang just klik je kat gambar atas nie ye.Mungkin banyak ilmu yang kita akan dapat hasil dari pembacaan buku ni.

Sekadar mencuba nasib..Tuah ayam nampak di kaki.Tuah aku nampak di Blog nie..









Post a Comment

  1. menarik segmen dia kak. abg ensem mmg pemes kat fb. sering baca komen mereka segeng.

    ReplyDelete
  2. AE blogger pakar hartanah ni..All the best kak!

    ReplyDelete
  3. good luck ida...! saya doakan ida murah rezeki..amiinn... :)

    ReplyDelete
  4. patotlah sana sini cerita pasal abang ensem.. ada contest rupanya..
    goodluck ye kak..:)

    ReplyDelete
  5. Menarik & berinformasi... all the best Aida.. :)

    ReplyDelete
  6. tuah adalah nama kawan aku...

    ReplyDelete
  7. Good luck! Tengah cari2 lagi idea ni...hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top