27

Assalamualaikum

Selamat pagi korang..peh!!!! Belum pernah lagi blogwalking ataupun update entrybpepagi buta macam ni.Ni semua gara gara baby Fiyah terjagabdari pukul 3 pagi lagi.Last last umi dia jugak yang tak dapat tidur.

Betul la kata orang, bukan senang seorang ibu tu menjaga anaknya..Patutlah mak ayah kita marah sangat bila dah besar, kita tak ikut cakap mereka.
Kadang kadang gila kenangkan saat ni, kita akan tersedar bagaimana orang tua menjaga kita masa kecil.Itu kalau yang tak banyak karenahnya.Yang jenis banyak karenah tu pulak, macam manalah ye.

Bila dah tak boleh nak tidur ni, capai tab dan mula semak emel dan start blogwalking. Taklah senang nak blogwalking guna tab ni.Lambat sesangat.Aku lebih suka blogwalking guna komputer.Senang dan cepat..

Haha..pepagi dah membebel kat blog ni kan.Sementara nak menunggu mata ni ngantuk blogwalking kat blog blog yang sempat..

Hoh!!! Rupanya ramai juga blogger yangg sedang online ye..Agak agak mereka yang online nie, blogger sepenuh masa ke...hehehe..

JOM!!! SAMBUNG BLOGWALKING

Post a Comment

  1. baby memang mcm tu.suka tejaga time 3 4 pg.kena byk besabar

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi...dah senang nak bw yea

    ReplyDelete
  3. awalnya bw... tak larat nak wat camtu...hjhee

    ReplyDelete
  4. Zumal masa weekend jer bw awal2 pagi. Hehe :)

    ReplyDelete
  5. Morning umi..hehehe.. mcm tue la kalau ada anak kecik.. tido tak tentu masa.. =D

    ReplyDelete
  6. mcm tu la kalau suda jadi umi kan sis :D

    ReplyDelete
  7. Singgah lunch di sini...

    ReplyDelete
  8. bagus2, sambil tunggu ngntuk, bw kejab ;)

    ReplyDelete
  9. GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

    PENGUMUMAN : Coming Soon! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n TAKE] (^_^)
    http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

    ReplyDelete
  10. dalam tempoh berpantang saya memang tido2 ayam sepanjang waktu sebab baby saya akan bangun selang 2 jam minta susu..sampai lah umur dia 4 bulan lebih baru dapat tido malam dgn lena..

    ReplyDelete
  11. Berjaga dinihari biasa buat baby ni. Tunggulah tak lama lagi dia siap ajak kita main lagi. Masa itu mata kita memang mengantuk tapi dia boleh ketawa-ketawa..

    ReplyDelete
  12. awal sangat tu kak bw..
    gitu la dah ada anak kecik ni..memang masa selalu tak cukup..
    pepon kita puas kan..susah nak gambarkan..

    ReplyDelete
  13. kalaulah blogjogging boleh memang cepat kurus ,. hihi .

    ReplyDelete
  14. Gitu la salah satu cabaran jadi ibu ni.. tidur lena bukan lagi satu target.. hihi

    ReplyDelete
  15. Saya pun slalu gak terbangun awal pagi layan berBW hehee.. :D

    ReplyDelete
  16. kul 4 pagi.. tak pernah lg Fiza bw waktu cm tu.. >_<

    ReplyDelete
  17. Selamat bermimpi time tu...hehe

    ReplyDelete
  18. Selamat bermimpi time tu...hehe

    ReplyDelete
  19. hihi.. lebih kurang mama gak lah ni..

    ReplyDelete
  20. baru nk jln2 kat blog ni..sedih btoi..haha

    ReplyDelete
  21. kalau baby terjaga masa tu memang payah... tak boleh tidur kita ni...

    ReplyDelete
  22. Mari blogwalking!
    mohon berjalan ke sini jugaa..
    http://mywonderfultimezonlinestore.blogspot.com/
    TQ!

    ReplyDelete
  23. mari berblogwalking disini juga ;)

    http://mummyhananhasya.blogspot.com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top