21
Assalamualaikum


CPUV/BE melekat lagi...alhamdulillah...Rasanya ada dalam 4 yang sdang On Going sekarang nie..
Boleh la kumpul beli baju raya..hehehe..

Masa aku kecil dulu,Nestum nielah yang jadi kegemaran aku.Pantang kalau mak buatkan untuk adik,mesti aku pun nak sibuk..Last-last mak belikan Nestum khas untuk kami sekeluarga
credit pic :sini

Sekarang nie rasa dah takde dah tin yang macam nie.
nestum morelife
Nestum terbaru...aku amik pic ni dari website Nestum

Banyak produk keluaran nestum nie sekarang.So lebih upgrade sikit la dari dulu.


So,sertai sekarang dan dapatkan hadiah yang lumayan..wow!!!
nestum morelife

nestum morelife



nestum morelife

Thanks to Nuffnang dan jugak korang..


Untuk Menyertai Pertandingan ni,bolehla korang lawati Website : Nestum




Post a Comment

  1. saya suka baca entri cpuv kawan2..macam saya pulak bersemangat..hihi.. tahniah ida. moga murah rezeki selalu ye.. ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah sis..kathy dah lama listkan sis kat kategori JOHOREAN blogger bloglist okey... :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...KSD,

    alhamdulilah dapat cpuv .. moga sukses selalu dalam berblog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak dapat, dah bosan pon nak check dkt nuff..Huhu

    ReplyDelete
  5. Best la dpt byk cpuv...akak menabung kat sini tau....

    ReplyDelete
  6. Tahniah yer, zumal masih menaruh rindu pada CPUV :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak.. nestum fiza suka ratah kosong.. sedap.. hehe...

    ReplyDelete
  8. beznye. alhamdulillah. murah rezeki akak dpt cpuv. nestum sgt pemes dibuat kek/biskut hari raya

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah . . tahniah kak :)

    kak kita ada tag akak . . hehe

    http://aineddihar.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
  10. Tahniah...masyukk la.. bole belanja farah nanti.. =D

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..
    nestum pon mengalami zaman inovasi..hehehe..

    ReplyDelete
  12. wah tahniah yer .. rezeki anak2 tu !

    ReplyDelete
  13. wahh CPUV baru lagi..Congrats Kak!

    ReplyDelete
  14. Tahniah ida..semoga blog ida terus murah rezeki

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. Tahniah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin.. :) :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top