16
Assalamualaikum

Rajin bebenor nak update pasal Nuffnang nie kan..Bukan niat nak menunjuk nunjuk tau.Aku cuma memberi penghargaan untuk advertisor kerana rajin bagi aku CPUV nie.

Lagi satu,bagi semangat kat aku dan korang untuk terus berblog..Insyallah..ada habuannya...Cuma aku kena banyak la nak kena buat supaya tingkatkan pageview aku dari sehari ke sehari.Aku akui,walaupun CPUV aku berlambak lambak,tapi kalau takde orang yang datang jengah blog aku nie,tak jadi jugak la kan.

Cpuv kali nie datangnya dari Olay AQ lighthouse.Syukran...

Olay Aquaction

Yang sedang on going kat blog aku nie..



sekarang nie dah boleh blogwalking tanpa batasan..hehe..sejak dah upgrade Wifi ni,senang sikit keje aku...Tak payah nak tunggu loading lama sangat...

Ok je..ahhaha..Korang..thanks ye rajin singgah blog aku.

P/s : masih berhutang dengan top komentar aku bulan mac..Apa taknya hadiah masih lgi belum dihantar.Tak sempat nak ke pejabat pos beli setem..Harap dapat buat secepat mungkin..Insyallah



Post a Comment

  1. Alhamdulillah tahniah... rezeki tu. Semoga terus sukses ye Aida.. Salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah ida dapat iklan baru

    ReplyDelete
  3. congrats.. lama dah tak check nuffnang... sebab rasanya tak bergerak2 :p

    ReplyDelete
  4. tahniah KSD, semoga terus murah rezeki awak..:)

    ReplyDelete
  5. husna baru sedar akan cara nak bagi cpuv lekat lama.. well tahniah akak..

    husna singgah sini dari blog kak mia..:)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... KSD,

    wahh.. best nyer dapat cpuv daripada nuffnang ..

    mselim3

    pls: tahniah yer..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki melimpah ruah..:)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki... tahniah

    ReplyDelete
  9. Congrats Kak dapat CPUV baru lagi..meriah lah on going banyak ni :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top