CPUV Mei :VW Jekka Cd Launch

Friday, May 02, 2014

Assalamualaikum

Alhamdulillah, rezeki berblogging yang tak pernah putus putus.
CPUV terbaru ni datangnya dari Volkswagen keluaran terbaru.
Wah..kereta yang hebat..berkarisma dan tentu sekali  yang terbaik dihasilkan.

Teringin jugak nak memiliki sebuah kereta macam tu..tapi tu semua dalam mimpi je,,, heheh

Nak sambung angan angan la..mana tau dapat sebijik kan..thnaks korang sebab sudi singgah blog aku.Ni cpuv peetama untuk bulan Mei ni.

You Might Also Like

19 Orang Komen

  1. Banyaknye CPUV on going... Tahniah yer :))

    ReplyDelete
  2. boleh kongsi tips tak mcmne nak dpt on-going CPUV tu.. ^_^

    ReplyDelete
  3. fuyyooo hebat ni kak..
    congrats ya!

    ReplyDelete
  4. byknye on going. tahniah. rezeki akak..

    ReplyDelete
  5. Banyaknye cpuv dia... Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. Alahai...jelesnye! Banyak on going tu... Rezeki anak kot :)

    ReplyDelete
  7. tambah lagi yg tgh on going.. tahniah akak..:)

    ReplyDelete
  8. Banyaknya On Going. Murah rezeki dia..

    ReplyDelete
  9. Tahniah..dan moga2 murah rezki dpt pkai keta mcm tu :)

    ReplyDelete
  10. Wah....banyaknya Cpuv...tahniah yea

    ReplyDelete
  11. wah banyak tu CPUV.meh sikit kak..hee..congrats!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"