34
Assalamualaikum


EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA

Menjadi fenomena hangat masakini, kerana heboh diperkatakan akan keberkesanannya! Ramai pengguna yang dah cuba dan kagum dengan hasil yang menakjubkan. Pendek kata, memang jatuh cinta dengan EPHYRA, dan tak akan berpaling lagi!

Satu-satunya produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, yang harus diminum oleh setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, yang bertindak dari dalaman, mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, bukan saja untuk kulit muka, malah keseluruhan. EPHYRA sangat berkesan dalam mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. 

EPHYRA, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia yang berkualiti tinggi dan dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold dan acerolla cerry yang diimport dari seluruh dunia, dan dirumuskan di sini untuk menjaga tahap status selamat dan halal oleh badan JAKIM dan KKM di Malaysia, pastinya gabungan mantap yang memberikan 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda!

RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!
Mendapat pujian dari ribuan pengguna, supplement paling sedap di pasaran!! Sekali minum, rasa nak minum berkali-kali! Berperisa Tutti Frutti bukan sahaja enak diminum tetapi penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa.



TANPA BAHAN TAMBAHAN
Disahkan HALAL oleh Jakim, dan SELAMAT oleh KKM. 100 % semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA 
  1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  2. 80% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 hari
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  4. memulihkan kulit jerawat, berparut, kusam dan eczema
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  6. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  7. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  8. Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  9. Mengurangkan kadar kolesterol
  10. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  11. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  12. Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
  13. Kempiskan perut buncit
  14. Melancarkan haid & hilangkan senggugut
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
  16. Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  17. Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  18. Meningkatkan kuantiti susu ibu
  19. Menjadi lebih bertenaga sepanjang hari
  20. Memulihkan masalah tumit merekah, kurangkan selulit
  21. Meningkatkan kualiti tidur
  22. Meningkatkan kesuburan
  23. Membantu memulihkan masalah cyst

EPHYRA SESUAI UNTUK 
  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahun ke atas)
  • Ibu menyusu dan hamil (5 bulan ke atas)
  • Mereka yang pentingkan kecantikan & kesihatan luar dan dalam
  • Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
    1. Kulit berjerawat
    2. Kulit Berjeragat dan Berparut
    3. Eczema / Penyakit Kulit
    4. Gastrik / Masalah Usus
    5. Menurunkan Kolestrol
    6. Stress / Kemurungan / Ceria
    7. Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
    8. Asthma / Lelah / Penat / Semput
    9. Gout / Arthritis Sendi
    10. Menopause
    11. Ketidakseimbangan Hormon
    12. Alergi Makanan Laut
    13. Resdung
    14. Penyakit Gusi / Demam
    15. Masalah Tidur / Kelesuan
    16. Jangkitan Pundi Kencing
    17. Masalah Buah Pinggang
    18. Kanser / PertumbuhanTumor
    19. Sakit Sendi & Sengal Badan
    20. Jantung / Saluran Darah
    21. Migraine / Sakit Kepala
    22. Strok / Parkinson
    23. Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
    24. Masalah Senggugut / PMS
    25. Jangkitan Virus / Bakteria
    26. Darah Tinggi
    27. Masalah Saraf
    28. Kencing Manis
    29. Thyroid

ANTARA RIBUAN TESTIMONI EPHYRA

Cantik
  1. Masalah jerawat - klik SINI dan SINI
  2. Masalah jeragat - klik SINI
  3. Eyebag pudar - klik SINI
  4. Parut chicken pox hilang - klik SINI
  5. Kulit lebih bersih daripada parut jerawat - klik SINI
Sihat
  1. Legakan sakit sendi dan suami berhenti merokok - klik SINI
  2. Masalah Eczema - klik SINI
  3. Berjaya kuruskan badan dan lancarkan haid serta tiada senggugut - klik SINI
  4. Berjaya mengandung setelah bertahun menanti - klik SINI dan SINI
  5. Masalah resdung - klik SINI

Bertenaga
  1. Kekal aktif sehingga ke malam - klik SINI
  2. Rasa lebih bertenaga dan bersemangat - klik SINI
  3. Badan lebih sihat dan segar - klik SINI
  4. Sentiasa bertenaga - klik SINI
  5. Tidak mudah letih / tidur lena / tidak mudah mengantuk di siang hari / kempiskan perut buncit / melancarkan sistem pelawasan - klik SINI

PROMOSI EPHYRA MEGASALE 


HARGA PREMIUM PACK (30 SACHETS) 
RM 180 ( Semenanjung ) / RM 190 ( Sabah & Sarawak )

Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889




CANTIK BERSERI ANGGUN MENAWAN,
TERPESONA WAJAH MENCERIAKAN,
TIADA PETUA YANG NAK DISOROKKAN,
HANYA EPHYRA YANG SELALU KUAMALKAN,


Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 10,020.00 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Post a Comment

  1. good luck KSD ; semoga berjaya masuk keperingkat seterusnya dgn Ephyra.

    ReplyDelete
  2. hai ^^ singgah dari segmen yng sama..goodluck ek =)

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  3. Terbaik... all the best Aida.. :)

    ReplyDelete
  4. tak nafi kehebatan elphyra..
    goodluck kak!! :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yg sama.. :) gud luck....
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html?m=1

    ReplyDelete
  6. sedap pantunnya
    Good Luck

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen sis..menarik nak join la mcm nie

    ReplyDelete
  8. all the best!! jom join GA ni

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/may-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete
  9. Good Luck kak dalam contest ni :)

    ReplyDelete
  10. gud luck..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  11. Salam sabtu.. jaa datang dari segmen yang sama... good luck untuk kita semua..

    http://www.jaakechik.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  12. all the best sis,,iqha berkunjung balas ke sini ;)

    ReplyDelete
  13. shad datang dari segmen yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
    Good Luck :D

    ReplyDelete
  14. datang dari GA yang sama.. gud luck k =)

    ReplyDelete
  15. dr GA yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal singgah dari segmen yg sama
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
    good luck!!

    ReplyDelete
  17. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga. Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2014/05/giveawayephyra-cantik-sihat-bertenaga.html

    Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  18. As salam. Moga berjaya. Saya singgah dan follow dari GA yang sama ^__^ Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

    ReplyDelete
  19. eh, akak dah lama follow blig KSD ni le... hehe

    ReplyDelete
  20. Hai, Ros singgah sini dari segmen yg sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  21. salam .. singgah dari GA yang sama .. ~~ gudluck ya ! ^_^

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top