23
Assalamualaikum

Siapa yang dapat emel nie..Wah..bestnya kalau aku dapat menjoinkan diri dalam event ni/
Memang kebetulan aku nak balik Melaka hujung bulan nie.Tapi tak boleh nak join sebab Awfiyah masih kecil lagi..Nak tinggalkan dia dengan Dearest auntie takut pulak meragam..huhu..

Nak tak nak,terpaksalah menolaknya kan..

Kot la Diorang nak adakan kat Pasir gudang ni,boleh la join.hehe..Tunggu Awfiyah besar sikit kot

Thanks Kat Nuffnang yang menjemput aku ke Event nie walau tak dapat nak join

Korang pulak macam mana..Ada yang join ke.


Post a Comment

  1. Saya pun dapat, tetapi ada hal pula tarikh tu hmmm... :(

    ReplyDelete
  2. Dalam lama tak dapat invitation apa-apa dari Nuffnang.

    ReplyDelete
  3. saya dah isi reply form..memandangkan dia one day event, mungkin boleh pergi kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglah p bro,,,dpat juga undangan saya.. tapi x pergi ..perak ke melaka..jauh benor :)

      Delete
  4. Owh ramai yang dapat jemputan nuffnang yer, zumal belum check email lagi :))

    ReplyDelete
  5. x dpt invitation lgi dri nuffnang..huhu

    ReplyDelete
  6. Dapat jugak..syoknya kalau terpilih..boleh hang out dengan bloggers! ☺

    ReplyDelete
  7. Macam tak free waktu tu..

    ReplyDelete
  8. dapat jugak email yg sama tapi tak dapat join sebab kerja on that day..

    ReplyDelete
  9. saya pun dapat...tu la kat melaka plak...kalau area KL dah pegi...

    ReplyDelete
  10. haha kita dapat jugak :)

    ReplyDelete
  11. dapat juga... terfikir-fikir lagi nk bg jawapan ni...

    ReplyDelete
  12. dapat jugak.. huhu . tapi jauh lah plak dari terengganu ke Melaka .. T.T

    ReplyDelete
  13. huhu ptg tu baru dapat balik melaka

    ReplyDelete
  14. kita pun dpt tapi dalam dilema lagi nak pergi ke x. :)

    ReplyDelete
  15. Fiza pun tak dapat nak pergi..huhu.sedihnya kan

    ReplyDelete
  16. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
  17. lya pun ada dpt..mcm mna lya duk kat sabah memang tak la dpt pergi :(

    ReplyDelete
  18. Iols dapat sebab org nuffnang sendiri yg call.

    ReplyDelete
  19. Best ler kalau dpt pergi...org melaka pun tak pernah singgah sana

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top