25
Assalamualaikum


Terbaru Dari Nuffnang...Survey  Poll 2.0..Try jugak masuk dalam blog nie..Nak tengok jugak apa result yang akan aku dapat nanti...

Aku pasti,ramai yang dah masukkan dalam blog kan..Cuma aku terlambat sikit,Tetapi tetap jugak nak update pasal nie..

Kalau yangbelum tahu pasal nie,korang boleh check Nuffnang Korang sekarang.Dan masukkan dalam blog.Cara-caranya dah ditunjukkan..Just copy dan paste kat dalam blog.


Meh aku tunjukkan cara-caranya yang belum tahu caranya.Aku just copy/paste je dari Nufnang nie.


Step 1
Select Poll 2.0 on the dashboard
image001
Step 2
Click on “View Poll Result”
image002

Senang kan...dah pi buat sekarang nie..Eh!! nie entry autopublish...Aku balik kampung...Selalunya kat kampung jarang dapat update pape..lagipun dah lama tak topup utk internet,,

Insyallah,dah keje nanti,boleh la topup balik..hehehe




Post a Comment

  1. lya pun ada cek juga sis..result alhamdulillah ok :)

    ReplyDelete
  2. dah buat awal tahun haritu..

    ReplyDelete
  3. owh.. baru je tahu hari ni. Hehehehe

    ReplyDelete
  4. Zumal pun ada pasang kat blog tapi jarang tengok resultnya...

    ReplyDelete
  5. thanks for the info kak.. Fiza pun dah semak..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...KSD,

    moga sukses dengan nuffnang k... nuffnang dah lama perkenalkan "nuffnang poll" nie.. pape perkongsian yang menarik..selamat bercuti KSD..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. macam tahu je ni..tak ingat dah..he3

    ReplyDelete
  8. oh kakak, iolss dah isi poll untuk kakak...ekekekeke....

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

    ReplyDelete
  10. Dah lama merajuk dngn nuffnang..huhu

    ReplyDelete
  11. owh baru aku tau gak..
    nanti kena cuba la nampaknya..

    ReplyDelete
  12. nanti kita buat jugak...

    ReplyDelete
  13. Tahu tp xbuat pun..heheee.derhaka sy nih

    ReplyDelete
  14. TQ sharing..
    Lepas ni boleh la nak letak :)

    ReplyDelete
  15. dah lame tak check nuffnang. hehe

    ReplyDelete
  16. kathy pun tak masukkan lagi sis..

    ReplyDelete
  17. Dulu ambik thu jgk psal ni.. Skrng ni x sngt dh.. Hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top