40
Assalamualaikum



KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

Post a Comment

  1. Gd luck akak.. bestnye hadiah dia..

    ReplyDelete
  2. Zumal pun join gak... Good luck yer :))

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari segmen yg sama..
    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    Selamat bersegmen yer.

    ReplyDelete
  4. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/18/segmen-blogging-menang-hadiah/

    ReplyDelete
  5. Hye..salam singgah dari segmen yang sama...GUD LUCK..

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen, all the best ;)

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama :)
    http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang (hadiah akan bertambah jika penyertaan melebihi 100) untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA TERKINI Segmen Blogging + Menang Hadiah di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
  9. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    ReplyDelete
  10. Salam sejahtera.. hi.. blogwalking dr segmen yg sama. Jemput singgah & follow blog saya.. =) gudluck! http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. Zara dtg dr segmen yg sma.. wink.. wink ! =D

    ReplyDelete
  12. salam.. singgah sini dari segmen yang sama :D http://seharumlavenda.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-meneng-hadiah.html gudluck ^^
    jemput juga join GA anjuran saya http://seharumlavenda.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz_17.html

    ReplyDelete
  13. cam best je, nak join gak la...

    ReplyDelete
  14. holla dear! cx terjah drp segmen yg sama! :) woott! woot!!

    http://cxopportunities.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen kak..
    husna dah join jugak..:)

    ReplyDelete
  16. Hye..singgah dari segmen yang sama..good luck ya..

    http://mimi-tralala.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. Good luck dear...jemput sinngah ke blog Adanya Kamu yea...(",)
    http://sitiasiah84.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  18. saya juga sertai segmen ini...good luck

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  19. salam..ayu dtg dari segmen yang sama...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  20. Gud luck. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  21. singgah blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  22. Singgah dari segmen yang sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  23. sudah follow awak...dari segmen yang sama =) jemput follow sini sebagai tanda sokongan _by ummi hajrah,a new blogger ^_^

    http://umihajrah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  24. Hai!

    Datang dari Segmen yang sama
    Goodluck!

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  25. good luck, dari segmen yang sama
    http://www.iuzira.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    jemput join, 3 cara mudah untuk join
    http://www.iuzira.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top