12
Assalamualaikum

Morning semua..Sure punya korang tengah bermalas-malasan di rumah kan...Maklumlah hari nie hari cuti untuk pekerja.

Oppsss...satu hari je tau..jangan ambil 2-3 hari hehhe...Apa plan korang hari nie,ada yang plan berkelah tepi pantai ke..Atau ada yang just cuci cuci mata kat shopping complex sesambil bawa anak-anak.

sumber:google

Hari nie aku just bermalasan di rumah bersama en.husband and my little princess tu..Tak kemana pun..Lagipun Nur Awfiyah masih dalam hari..Risau jugak nak angkut dia kesana-sini..Better merehatkan diri di rumah je.

Oklah,kesempatan ni,aku mengucapkan selamat Hari Pekerja untuk korang.Semoga korang terus success dalam kerjaya yang korang ceburi dan menjadi pekerja yang baik.

Sempat lagi update blog kan..Nur Awfiyah tengah tido..Tu yang Umi dia boleh bercerengkarama depan pc nie...

See u then yea...

Post a Comment

  1. Selamat hari pekerja jugak...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari Pekerja semua...
    yang penting kerjanya halal.

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti untuk semua pekerja,.....:DD

    ReplyDelete
  4. selamat rehat akak..
    peluk cium utk awfiyah..:)

    ReplyDelete
  5. selamat hari pekerja... hari ni dh jkerja semula...

    ReplyDelete
  6. walaupun dah berlalu lya masih nak wish selamat hari pekerja buat sis..walaupun sis dah jadi surirumahtangga sepenuh masa ;D

    ReplyDelete
  7. hari pekerja, suri rumah tetap bekerja :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top