20
Assalamualaikum

Alangkah seronoknya bila dapat tahu hari sabtu nie cuti..Di kesempatan bercuti tu nanti,bolehla ambil Nur Awfiyah balik.Dah 2 hari tak nampak muka dia..
google
Memang lately nie banyak cerita tentang Nur awfiyah,Dah bertambah satu lagi profession si ibu kan...Sebab tulah ada Parenting kat blog nie..arghhh!!! Tak kisah Rindu dekat Puteri bonda ni.Bila rindu mula la peluk cium bantal busuk dia..Memang sengaja taknak basuh bantal tu..Walaupun bau bantal kurang sedap,bagi aku bau tulah yang merapatkan hubungan ibu dan anak..betul tak..Lain la bau bantal orang tua...hehehe...
google
Maknanya malam jumaat dah boleh gerak ke kampung..Kalau ikutkan nak sampai hari Ahad.Tapi disebabkan En.husband dah mula bekerja pada Hari Ahad kan..Saja nak boldkan ayat tu..Mesti ada orang faham..kan...kan...

Takpelah...Janji dapat bawak balik Nur awfiyah..Penjaga pun dah ada...lagipun next week dan kena bawak dia ke klinik...Dah nak masuk dua bulan si Awfiyah nie..Kena injection utk dua bulan pulak...harap-harap dia tak demam...Mood risau dah ada nie..






Post a Comment

  1. Selamat bercuti KSD...semoga selamat tiba di destinasi and be safe on the road yaa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...saya pun pernah berjauhan dengan kimi masa baby dulu sebab kerja.. tensi nye kita je tau..he he. begitulah kita kaum ibu ni, ida..hari2 memang nak update dan cerita tentang anak2 je... anyway, keep blogging dan tepek gambar sicomel Awfiyah banyak2 ye.. kiss n huggs untuk dia ;)

    ReplyDelete
  3. Happy holiday, Muz mmg tgh bercuti utk 2 minggu pun...Hehe, Tp keja still banyak nk kena buat dkt rumah ;)

    ReplyDelete
  4. Have fun and drive safe... seronokla bule hilangkan rindu...

    ReplyDelete
  5. Wah seronoklah ksd dapat spend time dengan kesayangan dia yang coml lote tu. hihi. jangan lupa nanti ambik gambar banyak banyak upload dalam blog tau. mesti makin comel :)

    ReplyDelete
  6. selamat cuti..amik masa cuti dengan aktiviti yang menarik..hehe...syok dpt bercuti

    ReplyDelete
  7. saya pun teruja. sebelum ni keje, sabtu ni gak house mate kahwin. so lpas ni dh xde housemate dh huhu

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti...mak rindu anak ni perkara biasa..

    ReplyDelete
  9. moga dipermudahkan urusan..

    ReplyDelete
  10. berhati-hati dalam perjalanan yea.....

    ReplyDelete
  11. Selamat bercuti dgn ceria.. :)

    ReplyDelete
  12. Biasala tu kak bila rindukn ank.. Kasih ibu.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top