25
Assalamualaikum

Tergendala untuk update pasal CPUV/BE ni semalam..

Hari nie baru dapat update ..Banyak keje yang nak kena buat...Banyak ke?? hehehe
Alhamdulillah..Ada jugak yang sedang melekat..Memang lama dah aku tak dapat CPUV/BE lately nie..Nuffnang Merajuk ker???eh..takdelah...sebab aku tak pernah curang pun dengan Dia..

Mybe Nuffnang nak kasi peluang kat orang lain pulak dapat CPUV/BE lebat..hehehe..perasan sangat kan..

invest smart campaign



Sekian sahaja...hehehe...nanti nak hapdet lagi...

Update pendek sangat kan pagi nie..oklah tu..nak warm up sikit..

Post a Comment

  1. Try lah update survey atlease sekali seminggu...klu kita rajin org tak lokek nak bagi...

    ReplyDelete
  2. Tahniah yer... Moga semakin bertambah earning yer :))

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan, rezeki dtg bergolek..

    ReplyDelete
  4. Tahniah KSD...lan pun ada dapat tapi tatau plak apa tu invest smart campaign..tak jumpa plak iklan dia..hehehe..tapi menabung U-Mobile dulu kat sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. dapat jugak tapi sampai sekarang tak tau fungsi cpuv..... tahniah kakkk !! (follow orang ucap ni)

    ReplyDelete
  6. Bukan merajuk nuffnang tu tapi nak tengok sabar ke tak:)
    Kan dah dpt - rezekilah ni.

    ReplyDelete
  7. tahniah ! tapi tak pernah nampak lagi iklan ni, bila masa yer dia muncul ? hehe

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. rezeki.. zara singgah sni smbil mnabung.. salam jumaat =)

    ReplyDelete
  9. murah rejeki kak.. congrats ya :))

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, rezeki kak...congrats...i is tumpang happy for you...

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..semoga terus banyak terkumpul :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kak.. farah pn CPUV tinggal satu CPUV ja lagi dok ongoing..huhuhu

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki Aida... aamiin..
    3x huawei.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kak.. Fiza menabung Petronas prometed content buat Kak...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top