CPUV June : Invest Smart Campaign

Friday, June 20, 2014

Assalamualaikum

Tergendala untuk update pasal CPUV/BE ni semalam..

Hari nie baru dapat update ..Banyak keje yang nak kena buat...Banyak ke?? hehehe
Alhamdulillah..Ada jugak yang sedang melekat..Memang lama dah aku tak dapat CPUV/BE lately nie..Nuffnang Merajuk ker???eh..takdelah...sebab aku tak pernah curang pun dengan Dia..

Mybe Nuffnang nak kasi peluang kat orang lain pulak dapat CPUV/BE lebat..hehehe..perasan sangat kan..

invest smart campaign



Sekian sahaja...hehehe...nanti nak hapdet lagi...

Update pendek sangat kan pagi nie..oklah tu..nak warm up sikit..

You Might Also Like

25 Orang Komen

  1. Try lah update survey atlease sekali seminggu...klu kita rajin org tak lokek nak bagi...

    ReplyDelete
  2. Tahniah yer... Moga semakin bertambah earning yer :))

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan, rezeki dtg bergolek..

    ReplyDelete
  4. Tahniah KSD...lan pun ada dapat tapi tatau plak apa tu invest smart campaign..tak jumpa plak iklan dia..hehehe..tapi menabung U-Mobile dulu kat sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. dapat jugak tapi sampai sekarang tak tau fungsi cpuv..... tahniah kakkk !! (follow orang ucap ni)

    ReplyDelete
  6. Bukan merajuk nuffnang tu tapi nak tengok sabar ke tak:)
    Kan dah dpt - rezekilah ni.

    ReplyDelete
  7. tahniah ! tapi tak pernah nampak lagi iklan ni, bila masa yer dia muncul ? hehe

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. rezeki.. zara singgah sni smbil mnabung.. salam jumaat =)

    ReplyDelete
  9. murah rejeki kak.. congrats ya :))

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, rezeki kak...congrats...i is tumpang happy for you...

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..semoga terus banyak terkumpul :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kak.. farah pn CPUV tinggal satu CPUV ja lagi dok ongoing..huhuhu

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki Aida... aamiin..
    3x huawei.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kak.. Fiza menabung Petronas prometed content buat Kak...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai