26
Assalamualaikum


Awal bersiaran hari ni...Nak update pasal CPUV Nuffnang yang baru aku dapat untuk June nie..Kalau ikutkan dah lama tak dapat CPUV nie..Alhamdulillah,masih diberi kepercayaan dari Nuffnang untuk memberi iklan...YEaaa..

Cpuv Kali ni datangnya dari Huawei Ascend P7.


Thanks to Nuffnang..Harap dapat lagi lepas nie..
Wah ..rata-rata blogger ramai update pasal CPUV Huawei Ascend P7 ni.




Post a Comment

  1. Alhamdulillah...murah rezeki...menabung Huawei ek...^_^

    ReplyDelete
  2. Murah rezeki, alhamdulillah :-) singgah sini menabung Huawei jugek. hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, tahniah.
    macam mana nak dapat CPUV ni?

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki... tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah..murah rezeki..
    alhamdulilah..
    mnabung di sini :P

    ReplyDelete
  6. HOOORAY! tahnish kakak! hehehehe... :)

    ReplyDelete
  7. Terpikat pula kat Huawei Ascend P7 tu... Apapun tahniah yer KSD :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. rezeki...rezeki... :D

    ReplyDelete
  9. tahniah kak, cantik segak juga smartphone Huawei ni :)

    ReplyDelete
  10. Telefon tu power uh..kamera belakang 13mp n depan 8mp. Saya ada nampak dari semalam iklan ni kat sini.. tapi sold out dah..huu. kne tunggu restock.

    ReplyDelete
  11. Tahniah KSD..... moga lepas ni tambah murah rezeki yeh....

    ReplyDelete
  12. tahniah.. alise je x dapat iklan ni.. :(

    ReplyDelete
  13. tahniah kak.. saya menabung huawei buat akak juga...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..fiza dapat jugak..congrats kak!

    ReplyDelete
  15. Congratulation KSD..huawei tak keluar pulak, tapi saya menabung VW untuk KSD dulu ...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. tahniah awak, semoga terus melimpah rezeki dengan Nuffnang:)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah murah rezeki...

    ReplyDelete
  18. tahniah ! CN pun dapat gak ..rezeki utk raya..hehe

    ReplyDelete
  19. miza pun dapat gak..rezeki kan..hehee

    ReplyDelete
  20. meera singgah yee. Jempot singgah blog meera :)
    http://meerasigadisapril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah rezeki ..Tahniah

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top