23
Assalamualaikum

Bila tahap kerajinan melampaui batas,semuanya nak disiapkan secepat mungkin.Rajin nak buat kerja + rajin nak blogwalking,
google
Tapi apa kan daya bila dapat pc yang lembab dan selalu Hang ni..Entah betul ke tak sebutan tu...Gasak la..
Kalau komputer kat department lama taklah "slow" macam nie.Jadi bila asyik hang je,segala aktiviti semuanya terbatas..Gila tengah panas hati nie..

Dah inform pun,buat Deeeeeeeeeekkkkk jer HR nie.beli baru kan bagus...untung Juta-juta pun kedekut taik hidung masin...Last-last biarkan kerja pending ..Asyik semua nak berupdate,apa ke heelnya tu.

Memang mood tengah merundum nie,ececeh...padahal dah malas nak buat kerja..

Yang aku tau sekarang nie,tepat 4.45 aku dah terpacak depan mesin scan..Nak cabut balik..Nak amik awfiyah...Lagi best...Rindu kat tangisan dia...lagi tiga hari genap Nur awfiyah 2 bulan...

Bila stress pandang je muka Nur awfiyah yang semakin bambam tu..Lepas menyusu,tepuk belakang,lena je dia tidur...anak umie nie...hehehe


Post a Comment

  1. alaa, anak baru 2bulan?? keciknye lagi..anto pengasuh eh??

    ReplyDelete
  2. mintak HR Tukar komputer ASAP..hihi..senang je sy ckp kan. biasalah tu ida, kalau dorang punye jek cepat dpt

    ReplyDelete
  3. banyak entri pcl terlepas..tp dah scroll tadi sebab teringin nak tau pasal baby Nur awfiyah ; be a good umie ok..

    ReplyDelete
  4. ni yang melambatkan kerja ni..sabar je la kak.

    ReplyDelete
  5. Sy pun geram kalau PC slow...mana taknya dah biasa PC laju2 ni..hehe

    Entri terkini MINDAKABUR : Menambah 'Text Formatting Tools' Pada Kotak Post Google+

    ReplyDelete
  6. Jangan marah-marah k..nanti stress..he..he

    ReplyDelete
  7. Snyap2 sabotajkan je, rosakkan komputer tu... untung2 mintak yg baru terus hehee.. :D

    ReplyDelete
  8. sabar..sabar biasalah management slagi bleh pakai kompter tu..pakai x tukar le ha..ha..

    ReplyDelete
  9. memang geram kan bila pc slow...nak buat kerja pun boleh hilang mood

    ReplyDelete
  10. PC dan internet lembab memang agak menyakitkan hati..dan banyak masa dibuang di situ..lebih pada tunggu masa loading je..

    ReplyDelete
  11. saya pon sama..stress kalo server lembab kalah siput..

    ReplyDelete
  12. Bila pc lembab memg menguji kesabaran kan

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum...KSD,

    nie tgh marah nie.. tak berani mselim3 nak kacau.. hehe. sabar yer.

    mselim3

    ReplyDelete
  14. Company tengah buat dasar penjimatan la tu kot. Bawa bersabar yer. Hehehe

    ReplyDelete
  15. die suruh beli laptop baru la tu.. haha

    ReplyDelete
  16. Biasalah tu....kalau dah tak boleh on barulah mereka take action kot KSD.....part kita jangan lupa inform yek...dia buat boh layan tu dia punya pasal.....

    ReplyDelete
  17. stress kalau pc lembab.......

    ReplyDelete
  18. Sabar sabar dan terus sabar ..hehehe biasa la bila dah lama berkhidmat meragam la kerjanya ..

    ReplyDelete
  19. Dulu msa kje pun pnh alami perkara cmtu.. Pastu bos belikn kmputer bru. Baru semangat nk buat kje. Hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top