22
Assalamualaikum


Alhamdulillah..Dah hampir dengan Ramadhan..Moga kita dipertemukan dengan Ramadhan nanti Insyallah..
Bila dah nak puasa nie,mulalah kan nak tahu jadual berbuka puasa untuk tahun ni.Siap-siap tampal dekat tepi komputer dan dekat rumah...Itu dah memang wajib aku buat setiap tahun..Tak lupa jugak,mesti nak bukak radio sebab nak dengar azan..yelah..kekadang azan kat luar tak berapa nak dengar...So bukak la radio...
Tak sabar nak berbuka puasa beramai-ramai bersama family tersayang...


Sumber: google

Sebelum tu,nak tanyalah kat korang nie,Puasa dah ganti ke belum..Yang belum tu,ada masa lagi nak ganti hokeyyy..

Bagi Korang yang ingin nak Download Jadual Berbuka Puasa Dan Imsak Untuk Tahun 1435H/2014

Hokeh!!!..Mood untuk berpuasa dah datang...Mood nak raya pun dah datang jugak..Yang penting mood nak beli baju raya...hehehe...


Sumber: sini

Post a Comment

  1. Wahh dah ada. Thanks sharing Aida.. :)

    ReplyDelete
  2. wahh dah ada ..terima kasih berkongsi..kak iklan kat tepi tu tak sedap mata memandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan apa tu..tk sdap mata memandang...aduiii...ngerinya dengar...hehe

      Delete
  3. Tak sabar rasanya nak berpuasa. ;)

    ReplyDelete
  4. bestnyer dah ada..thanks share dekat sini ;)

    ReplyDelete
  5. Weeeeeee... tak sabar nak posa...thanks kak 4 sharing.. =D

    ReplyDelete
  6. Cik Nur tengah ganti puasa nie..berapa hari je lagi nak abes ganti dah..hihi..

    ReplyDelete
  7. wahhh kehangatannya nak berpuasa makin dekat dah

    ReplyDelete
  8. rasa tak sabar plak nak sambut bulan puasa...suasananya memang berbeza dari bulan2 yang biasa...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Selamat menyambut Ramadhan..

    ReplyDelete
  10. kalau kecik2 dulu memang ini ler yg dinantikan setiap hari,
    tunggu iklan imsak dan waktu berbuka
    hehhe

    ReplyDelete
  11. nice sharing kak
    x lama lg masuk bulan puasa..aah dgr radio masa tunggu berbuka best

    ReplyDelete
  12. yawww tak sabar nak puasa.... kehkehkeh... (terdengar bunyi mercun tetiba)

    ReplyDelete
  13. tak lama nak puasa dah nie.. thanks for sharing..

    ReplyDelete
  14. nice info....kena amik tahu nie.....hihi

    ReplyDelete
  15. wah bgus pkongsian..
    smakin terasamood ranmadhan :P

    ReplyDelete
  16. lagi berapa ari ajr nak pose...

    ReplyDelete
  17. Wah jadual dah kuar ek... Nak copy untuk negeri zumal :)

    ReplyDelete
  18. ha..senang.. da ada. tq sharing :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top