28
Assalamualaikum

Beberapa hari lepas,dapat kad undangan yang bagi cukup kreatif dan dari segi lain macam tak sesuai untuk di buat sebagai kad undangan..Tapi itu bagi aku la kan..

Mungkin korang pun dah agak apa yang aku ceritakan ni kan..
Dulu aku pernah dapat kad undangan macam bil api dan air..

Sekarang ni yang aku terima adalah sekeping cheque undangan berwarna kuning..Kalau dah warna kuning macam nie,confirmlah korang tau dari bank mana kan...heheheh..

Apa pun yang pasti,aku terima banyak kad undangan musim cuti sekolah nie,ada yang aku tak dapat nak datang sebab awfiyah kecik lagi..Takut dia meragam pulak..

See...kreatif sungguh diorang nie kan,,

Tapi aku lebih suka kad yang ada banyak katun comel-comel tu..

Nak blogwalking untuk segmen dari deno pulak..

Post a Comment

  1. Wah... Cek tu... Kalau betul kn best.. Hehe

    ReplyDelete
  2. ish mcm skarag..dulu trend mcm laman sosial..
    skrg bentukcek..bil api..air..smua ada he..he..
    klikx3

    ReplyDelete
  3. haha sebijik kad kahwin kawan saya bulan 5 ritu..cheque maybank jugak. haha

    ReplyDelete
  4. Sally suka kalau yg bentuk poskad tu...tak pun yg passport..hahaha

    ReplyDelete
  5. macam macam design yang ada sekrg

    ReplyDelete
  6. Dulu sepupu kawin dia bagi kad macam ticket kapal terbang dengan passport... Sangat awesome :)

    ReplyDelete
  7. betul2 skrg mcm2 design kad kawin..baru ni dpt kad kawin bil air & bil eletrik...hehe

    ReplyDelete
  8. parents saya pernah dpt kad bentuk bil air, bil letrik tpi yang paling kreatif sekali kad undangan boarding pass

    ReplyDelete
  9. kalau la ade tulis amount sekali kat cheque tu kan best.. dah mcm2 dah kad kahwin versi melinium sekarang

    ReplyDelete
  10. wahh...sudahlah jemput datang kenduri kawin..dapat cek lagi, best giler tuhh..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Bentuk cek, bentuk passport, buku tulis sekolah dan banyak lagi kan...
    Kakak pun tak berhenti ke majlis org kawen...

    ReplyDelete
  12. Awesome la. Macam-macam dah sekarang. :)

    ReplyDelete
  13. dah tak macam dulu kan..kreatif betul yg design ni.

    ReplyDelete
  14. setiap org ade kesukaan masing2 kan. so, different people can make a different thing that can make the world be more exciting. aicehh. hehehe. anyway, cx ok je mane2 kad kahwin asalkan simple :))

    ReplyDelete
  15. sempoi pernah dapat kad kahwin boading pass 2 kali plak tu

    ReplyDelete
  16. Wahh.. cek tu kena jaga baik2.. klu tertinggal kat seat kereta, silap2 kereta pulak kena pecah hahaa.. :D

    ReplyDelete
  17. sempoiiii...x penah dpt lg la cmni

    ReplyDelete
  18. kad undangan sekarang ni memang kretif2...

    ReplyDelete
  19. macam2 bentuk kad undangan skang nie kan... :-)

    ReplyDelete
  20. Sktg nih kad kawen memg mcm mcm..kreatif sgguh

    ReplyDelete
  21. First time tengok kad kahwin design cheque ni. Kalau boleh bawak deposit kan best. Hehe

    ReplyDelete
  22. sedap sikit buat koleksi awk.. :P

    ReplyDelete
  23. Dulu masa nk kawin ckup hti hti nk pilih buat kad kawin. Sbb nya abh x bg buat kad yng pelik2...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top