27
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Nur awfiyah dah ada stroller sekarang nie..Stroller nie kepunyaan makcik Nur awfiyah.Thanks Cik Fatin sebab bagi Nur awfiyah pakai Stroller nie

Kalau tengok harga pasaran,stroller jenis nie dalam harga rm400 hingga rm500 jugak..Disebabkan dulu anak pertama cik Fatin pun guna stroller ni dengan baik,Maka bila sampai kat Nur awfiyah pun dalam keadaan yang  baik jugak..Insyallah,akan dijaga dengan baik untuk kegunaan sepupu -sepupu akan datang.
Betul tak?? Kalau nak beli yang baru rasa rugi pulak...Sekarang nie misi nak mencari car seat pulak..Car seat nie kegunaannya bukan untuk beli saja-saja,tetapi memudahkan untuk aku meletakkan Nur awfiyah bila dihantar ke baby sitter..Kesian pulak hanya diletakkan di seat sebelah aku nie..Terpaksalah alas dengan toto dan bantal..baru nampak selesa..Ni boleh la baby sitter tak jauh lagi..Nanti dah pindah,dapat baby sitter yang jauh,payah jugak nak letak dia macam tu je..Kot la aku break kereta emergency,uiih....selilisih..


Lepas nie,setiap petang umie akan bawak awfiyah jalan-jalan kat luar,Ambil angin petang..Bagi dia tengok dunia luar...Baru lah boleh bawak Nur Awfiyah jenjalan pi shopping jugak..hehehe..



stroller/harga stroller
Abaikan background yang ada kat belakang tu ea..

Alhamdulillah..rezeki untuk Nur awfiyah sentiasa ada..Insyallah..Nak beri dia yang terbaik disamping mendidik dia menjadi insan yang berguna satu hari nanti...amin..



Post a Comment

  1. Alhamdulillah seronok la awfiyah boleh jalan-jalan pasni hehe :D

    ReplyDelete
  2. car seat penting sangat sbb bahaya sikit letak anak kat seat biasa je, cari yang murah2 sbb bukan pakai lama pun..hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah.. mudah sket bawa anak2 jalan ngan ada nya stroller ni kan ? =)

    ReplyDelete
  4. wah..seronok la budak kecik tu nanti

    ReplyDelete
  5. yeyyyyy awfiyah dah boleh jejalan pasni........

    ReplyDelete
  6. saya dulu pun guna turun temurun sepupu2 anak2 saya hehehe tak rugi ramai anak buah :))

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah semoga dia betah bersama stroller itu...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, yeay...awfiyah dah ada stroller... boleh jalan2 sana sini dah...

    ReplyDelete
  9. seronoklah fiyah boleh jenjalan melihat dunia luar petang²..alhamdulillah rezeki fiyah :)

    ReplyDelete
  10. yeayyy lepas nie boleh g jenjalan mane2 pun :-)

    ReplyDelete
  11. cutenye stroller..saya dlu dapat hadiah dari section..
    carseat memang penting..kena ada tu..

    ReplyDelete
  12. penting stroller n car seat..ecah pon walaupon baby belum keluar lagi, ecah dah siapkan dua bnda tu siap2..
    comelnyeee stroller dia..boleh g jalan pas ni..hehe

    ReplyDelete
  13. untungnya kak takyah beli..benda gini elok pinjam jer..bukan pakai lama pon..

    ReplyDelete
  14. bertambah-tambah sibuk la umie dia kan ; ...nak tolong tolak stroller awfiyah jugak lah..haha

    ReplyDelete
  15. Huhu..mane awfiyah nye? Suruh dia posing dalam tu la. Hehe :D

    ReplyDelete
  16. dulu masa kecik xde benda gini
    bila zaman kanak2..sukanya main kereta sorong..yg org guna utk angkat bata tu
    zaman canggih skrg dah ada stroller..memudahkan penjaga bawak baby ke sana ke mari
    beznye..nak jd baby balik la..

    ReplyDelete
  17. malas jugak rupanya stroller nie rupanya ek...tapi takpe laa, yang penting lawa dan stylo..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah rezeki si kecik^_^

    ReplyDelete
  19. Nur Awfiyah boleh pergi pusing2 taman la gini :))

    ReplyDelete
  20. yeayy pasni leh jenjalan..hehe:D

    ReplyDelete
  21. Wah cantik... alhamdulillah.. mesti seronok bawa jenjalan nanti.. :) :)

    ReplyDelete
  22. Fiyah dah ader kereta sendiri.. lepas nie kuat la dia g jejalan...

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. Moga terus dilapang rezeki...

    ReplyDelete
  24. senang nak jalan2 nanti :D

    ReplyDelete
  25. dh de stroller seng nak jln2

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top