22
Assalamualaikum

My Dear - Spring Bouncer 19004
Ingat zaman Dolu-Dolu

Kalau dulu inilah yang selalu mak-mak gunakan untuk dodoikan anak dia...Taknak biasakan baby dipegang je.

Sekarang dah makin canggih..Dah makin cantik..Teringin gak nak beli,tapi rasa macam rugi je sebab mahal sikit..Lagipun guna tak lama sangat.
pattern sekarang nie...nie dah makan rm100++ jugak..


Nur awfiyah dapat sponsor lagi dari Maklong dia..Sebenarnya Spring bouncer(tak tau betul ke idok ejaan nie) ni turun temurun jugak..Masih elok digunakan jugak..Kalau nak tahu,family kitorang nie memang macam ni..Beli baju anak-anak yang mahal-mahal pun disimpan dengan baik dan boleh digunakan lagi oleh anak-anak yang lain.

Bukanlah jenis kedekut untuk membeli semua tu,tapi bila fikirkan bayi ni cepat membesar,jadi pakaian yang baru di beli pun tak sampai berbulan dah tak muat nak pakai..Sebab tu aku kalau nak beli baju anak nie,cari yang size besar sikit dari dia..Jadi boleh pakai lama..Ikut pemahaman dan cara masing-masing la ye..hehehe...Keluarga besar macam kami nie memang macam nie..hua..hua..

Oklah,berbalik cerita Nur awfiyah,Bila diletakkan atas spring bouncer tu,wah..ligat je kepala dia tengok kiri kanan..lagilah kalau digoyang-goyang kan ,memang dia suka je..Senyap terus...Pandai betul anak aku ni memilih...

La ni,pepagi dah ajak nak berbual,kekadang time nak menyusu pun siap main-main lagi...letih omak ko nak tunggu hisap susu sampai habis nak Oiii..


Ekspresi muka bila naik jongkang jongkit nie..

Seronok tengok perkembangan Nur awfiyah sekarang ni...

Till meet again..Nak buat keje jap...






Post a Comment

  1. baru jer jual ash punya pada sheila salim last week....

    ReplyDelete
  2. Alolo...tomey2nya awfiyah.. farah dulu recycle yg anak adik punya jugak.. jimat..hehehe

    ReplyDelete
  3. emm, toi gk tu.bayi kan cpt je bsr..

    ReplyDelete
  4. alooo comelnya dia ^_^ best lah

    ReplyDelete
  5. Kiutnyerrr ..nanti sellau nak bereddoi la hehehe ..
    Akif dulu masa kecik2 suka jugak duk atas benda alah nie hahahaa .....

    ReplyDelete
  6. macam berbuai boleh tertido tu fiyah :)

    ReplyDelete
  7. Comelnya... spring bouncer tu teringat yg dulu2 punya.. ada yg bila dodoikan anak siap berbunyi2 spring dia... krek, krek.. baby pun muka ketat je tak boleh tido hehee.. :D

    ReplyDelete
  8. alololo bam2...comel sangat awfiyah lelagi gambar nyonyot puting tu.... :)

    ReplyDelete
  9. Akhirnye, dapat jugak tengok gambar Awfiyah yang tiut miut nih. Murah rezeki la Awfiyah ni kan. :)

    ReplyDelete
  10. spring bouncer tu masih lagi diguna kat umah kaka ipar
    teringat masa adik dulu didodoikan atas tu
    lepas tu masing2 suka hayun kuat2 samapi berkeriut bunyi besi

    ReplyDelete
  11. eee comelnyer baby dia
    nak pinjam sat boley :)

    ReplyDelete
  12. comeynya dia...seronok dapat tengok muka budak tecik ni...^_^

    ReplyDelete
  13. omeynye... seronok dia dpt baring atas spring bouncer tu..

    ReplyDelete
  14. aku belikan anak aku yang atas tu je... senang dan murah...

    ReplyDelete
  15. Ank kedua bru sy beli tu pun letak kt umah pngasuh je...

    ReplyDelete
  16. Yelah KD...dunia semakin canggih takkan nak ghupe tu jer jongkang jongkitnya hehe....

    ReplyDelete
  17. ank sy pnye ntah jd ape...kne beli bru..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top