20
Assalamualaikum

Nak kata nak yang teruja nak beraya tu mustahil la kan sebab Nur awfiyah kecil lagi..Manalah tau nak mintak baju raya bagai..Apa yang umie beli tu,itu jugak yang akan dipakai oleh Nur awfiyah..hehehe..Mak ko nie yang terlebih excited nak oiii!!..
Orang lain rileks yilekss lagi..Eh..sape kata..Dah ramai aku tengok dok update persiapan raya untuk anak-anak..Dah siap post gambar pi shopping bagai..Nak jugak...hehehe..

Tapi dalam entry nie,umie Nur awfiyah nie takdelah interframe lagi dalam gmabar-gambar nie..Takde orang kot nak tolong amik kan gambar masa shopping baju Nur awfiyah..haha

Yang bestnya si Awfiyah nie rileks je umie dia letak dalam bakul-bakul baju dekat dalam butik tu..kau Hadoo!!,,kalau kat pasaraya tu kompem aku kena marah sebab letak anak macam tu..manalah tau,dalam keghairahan mak bapak bershopping sakan,tertinggal pulak anak kat pasaraya tu.Memang Kes naya ler jawabnya

Tak beli banyak pun baju Nur awfiyah..Takat nie baru beli 5 helai baju dan 2 helai baju yang dah disponsor oleh makcik-makcik Nur awfiyah..Seronok ko nak ek!!...Takde pulak orang nak sponsor baju untuk umi ko nie ...hahaha..

baru perasan beli baju banyak baju yang ada minnie dan berwarna pink..kelas anak aku nie..

Baju kurung???memang non-hado la jawabnya...Kang tak pasal-pasal si awfiyah nie mengamuk pakai baju kurung...Masa nie biarlah pakai baju-baju macam nie...insyallah,tahun depan dah boleh pakai baju kurung..

Bulan depan dah boleh beli uminya pulak..so nur awfiyah tak boleh beli lagi...hehehe...yelah tu.hehehe..

Eh..ada yang tak sambu puasa ke hari nie..Bagi yang wanita tu aku faham,yang lelaki tu,pun kena faham-faham jugak la kan..

Selamat berbuka puasa ye korang..jangan lupa baca doa makan dlu,

till meet again tomorrow...bye


Post a Comment

  1. assalamualaikum kak ida. bestnya shopping baju anak! tak sabar sheila nk habis pantang lg 8 hari... heee nk jejak shopping complex ~~~

    salam ramadhan buat akak sekeluarga!

    ReplyDelete
  2. Dah ade baju dah ye. :) huntung Awfiyah. Sakan la beraya tahun ni. Huhu.

    ReplyDelete
  3. Awalnya baju raya dia..he..he..nway Salam Ramadhan KSD..

    ReplyDelete
  4. Amboih awalnye dah ada bju raya . Hehe comey2 plak tuh . Gram plak kita tgk . Hee

    ReplyDelete
  5. usia fiyah pun masih muda sekarang...kalau pakai baju kurung nanti takut tak selesa plak..dah laa sekarang musim panas...anyaway baju2 macam nie chantek jugak what....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Slmt brpuasa sis..wah seronok shoping utk baby kan.lya pun tringin nak da baby insyallah he

    ReplyDelete
  7. Pun perasan baju Awfiyah pinky2 minnie2 je.... seronok Awfiyah kan kak ida... hiksss

    ReplyDelete
  8. bagus siap awal2...
    nanti xpening kepala hujung2 bulan nanti :)

    ReplyDelete
  9. awalnya beli bju raya, hehe
    salam ramadhan,:)

    ReplyDelete
  10. Menyambut Raya pertama kali bersama Awfiyah...mesti macam2 ingin dibeli. Teruja kan... :)

    ReplyDelete
  11. Wahh dah siap dah ye... menarik.. :) :)

    ReplyDelete
  12. bestnya dah shopping byu raya ank..hihi...

    ReplyDelete
  13. Wah dah shopping awal, bagus juga buat persiapan awal, hujung2 nanti takdelah kelam kabut.. xD

    ReplyDelete
  14. wahh semua pink baju fiyah..comel²

    ReplyDelete
  15. baju-baju budak kecik memang cantik-cantik semua.....

    ReplyDelete
  16. hehehe kalau husna pon excited.. nak shopping baju untuk anak, dah laa comel je semua..:)

    ReplyDelete
  17. geram.je tgk baju gugurl..cntik cntik

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top