28
Assalamualaikum

Dah lama rasanya tak buat Product Review nie..Memang jarang amik job tu sekarang nie..Ni pun dah berkurun lama gambar terperam dalam Handphone...

Sebenarnya aku dapat 3 produk kosmetik ni dari bulan lepas dan dah guna pun...
Apa yang aku suka dengan produk nie adalah tahan lama dan tidak mudah luntur menggunakannya.

1st produk yang aku dapat adalah bedak compact CLIO VF21 Cushion C.C 001 Pink yang memang superb bila memakainya..Memang puas hati.Sebelum ni aku pakai bedak compact yang kering je.Tapi bila dah menggunakan Clio VF21 Cushion Pink nie,rasa berlainan bila bedak compact ini basah dan senang sangat nak apply dekat muka..Korang dah tak payah nak pakai foundatoion bagai dah..







Harga untuk CLIO VF21 Cushion C.C 001 Pink adalah rm89.90 selepas Offer 25% sekarang di Hishop
Klik Link ni Untuk melihat Harga dari Hishop 

Produk Kedua pulak yang nak aku perkenalkan kat korang adalah  CLIO Waterproof Pen Liner Killblack 001 Black

Yang ni pun produk yang superb,yang pernah aku jumpa...Kalau sesetengah Eye liner bila kita pakai,berpeluh sikit,mesti dah meleleh kat bawah mata...Dah jadi mata panda kan..
lagi satu Produk nie senang nak ditanggalkan tau...I Loikee...Sayang pulak aku nak guna untuk ke tempat kerja...


mata yang tajam..senang untuk lorekkan

hasil lukisan aku..hehehe..abaikan ek...

Harga untuk LIO Waterproof Pen Liner Killblack 001 Black adalah Rm45.80 selepas Offer 18% sekarang di Hishop
Klik Link ni Untuk melihat Harga dari Hishop 

Dan Yang last sekali,Ha....ni memang aku tak pernah lagi jumpa produk nie dekat pasaran..Ni dia..
CLIO Virgin Kiss Lipnicure 007 Tension Red.Memang best Lipstik dia nie...Melekat kat bibir...Tapi yang tak bestnya...Merahnya Makngah!!!!

Aku dah merasai menggunakannya,memang payah nak tanggal kalau kita tak guna remover make up tu..Kalau korang makan pun,memang takkan tanggal punya...wah...Kelas ko Kiah!!!Merah gitu..
Lisptik nie dah pun dirembat oleh adik aku sebab dia sangat teruja untuk memilikinya..Haishhh!!!! 
CLIO Virgin Kiss Lipnicure 007 Tension Red
Comel je Lipnicure nie


Harga untuk CLIO Virgin Kiss Lipnicure 007 Tension Red.adalah rm44.90 selepas Offer 25% sekarang di Hishop
Klik Link ni Untuk melihat Harga dari Hishop 

Lipnicure ni,kalau ada warna pink lembut ke,memang aku dah repeat order dah...harap-harap adalah jual...Nak kena survey lagi ni kat Hishop..


Untuk keterangan Lanjut korang boleh la lawati laman web seperti dibawah nie ye

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe



Post a Comment

  1. eyeliner nampak best. kalo merah makngah lipstik tu ayu pon serem kak. hehehe

    ReplyDelete
  2. Ana pakai gak produk ni. Tapi macam sayang je nak pakai selalu. Sebab dia punye brand boleh tahan, lawa.

    ReplyDelete
  3. mcm menggoda jer compact powder tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. Nice review KSD..sangat detail and mudah difahami... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. mcm pnh dgr jenama ni..tapi xprnh lagi mncuba =)

    ReplyDelete
  6. Menarik produk ni " CLIO VF21 Cushion C.C 001 Pink" nanti boleh cuba..Thanks dear..

    ReplyDelete
  7. Sesuatu yg menarik buat wanita...

    ReplyDelete
  8. mahalnye bedak tu tp mcm menarik. basah tu lembap2 la kan?tu yg best senang sikit apply kat muka..

    ReplyDelete
  9. Menarik produk nie... Bertambah la pilihan untuk para wanita :)

    ReplyDelete
  10. wah. best2 la produk nihh.

    tp skg tk berminat makeup.. brg makeup ade je tp tk terpakai. hihihi

    ReplyDelete
  11. Produk terkini semestinya ..terbaik untuk wanita ..pilihan untuk lebih cantik dan bergaya ..

    ReplyDelete
  12. good review..
    product nampak best and awesome..
    memng sesual utk kaum wanita zaman skarang!

    ReplyDelete
  13. eyeliner kalau mudah dicuci memang menjadi kesukaan idah... dia ada kaunter jualan ker? atau hanya online sahaja?

    ReplyDelete
  14. Sally pakai jenis yg sama kak..cuma keluaran Étude House Korea la...hehehe

    ReplyDelete
  15. compact tu nampak macam best sangat... tunggu compact sekarang habis baru beli yang lain pulak... hehehe

    ReplyDelete
  16. Bedak muka masih setia dgn ZA.. pernah try pelbagai jenama tp tak sesuai.. jenis celak begini biasanye kena guna penangal makeup mata khas tak bersih menggunakan air biasa.. mmg tersangat bagus kalau bole dgn airbiasa.. nanti2 nak try.. timekasi Aida :D

    ReplyDelete
  17. wah macam best la kak.. farah mmg suka eyeliner yang senang tanggal nie.. nanti sat nak p terjah Hishop.. =D

    ReplyDelete
  18. memang awwsome la produk nie..tak pernah lagi lya cuba

    ReplyDelete
  19. produk terkini yea....nak kena tinjau lagi nie....

    ReplyDelete
  20. saya pakai lipstick revlon je kak. itu je yg murah..hehehe

    ReplyDelete
  21. ok eyeliner tuh buat ai is jatuh in love..hahaha

    ReplyDelete
  22. wah baca ni dah wat rasa tertarik !

    ReplyDelete
  23. Tertarik dengan eyeliner macam best je.. macam best je..

    ReplyDelete
  24. tibe-tibe dtg mood nak bermekap semula!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top