23
Assalamualaikum


Dah lama sebenarnya aku buat Ensurvey nie,Tapi disebabkan dah lama jugak aku tak jawab survey,jadi lambat la nak cukupkan rm100...Nak tunggu sikit lagi nak cashout..

Dulu,masa ada AF,lebat jugak ensurvey bagi..cuma kalau lambat jawab,memang terlepas la..
Sekarang nie tinggal lagi sikit je dah boleh cash out..Boleh la jugak beli baju raya untuk Nur awfiyah..Tambah banyak lagi koleksi pakaian dia.Sejak nie,semangat sikit nak membeli sebab dah banyak baju yang dia boleh pakai dan ada jugaklah size dia berbanding sebulan yang lepas.

Umie memang dan aim baju-baju cantik untuk omel umie tu nanti..hehe..semangat nak beraya dengan Nur Awfiyah tahun nie...

Barulah seronok pi berjalan rumah kawan-kawan..Bukanlah niat nak kumpul duit raya untuk dia,bila dah ada anak nie,takdelah orang sibuk nak tanye bila lagi nak ada anak!!...soklan yang kurang suka untuk didengar.


Nak letak pic kat sini bermasalah bila tak dpat nak printscreen n copy paste kat paint disebabkan computer aku yang old skool nie..

So,bila dah cashout aku cerita balik na..

Pada korang yang nak join untuk ensurvey nie boleh la ke link yang dah aku bagi tu..




Make up to RM50+ a day on EnSurvey by answering quick surveys! http://www.ensurvey.com/home?referral_id=6082

Post a Comment

  1. tak pernah lagi join survey online kak..
    zee takat ni offline jer..tapi lebat la..sejam 3 angka gak..
    sonok la raya tahun ni dah bertiga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sis.. Bole email ke saya macammana nak buat survey offline nie.. ramlisyuhadah@gmail.com

      Delete
  2. tak tahu sangat pasal ensurvey ni..seronoknya nanti dah cukup boleh cash out :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...murah rezeki...selamat shopping utk omel...best raya thn ni dh de omel...hihi

    ReplyDelete
  4. wah, bestnye :)
    ensurvey sy lambat lg boleh cashout.

    ReplyDelete
  5. wahh ! macam best je.. nak try lah .hehe

    ReplyDelete
  6. Semangat beraya dengan anak kan.. hihi. Kecik2 lagi2 baby girl banyak sangat pilihan baju yang lawa2. Bolehla beli banyak2 ya..

    ReplyDelete
  7. Ooo ada juga macam ni ya..nak trylah..Thanks for info...

    ReplyDelete
  8. ader lg sumber2 yg boleh collect duit secara online.. terima kasih kak.. saya nak cuba juga la..

    ReplyDelete
  9. Wahh.. menarik ni. All the best Aida.. :)

    ReplyDelete
  10. eh sha ada juga join ni..tp da malas nak truskan hihi..
    tahniah skit lg nak cashout :)

    ReplyDelete
  11. tetiba aku pun tercliks link tu gak ni...

    ReplyDelete
  12. lya ada join gak tpi kurang aktif

    ReplyDelete
  13. Sy dh lma xbuka ensurvey.. Tgk mcm xde yng blh dijawab je sbb dh hbis..hihi

    ReplyDelete
  14. Sy dh lma xbuka ensurvey.. Tgk mcm xde yng blh dijawab je sbb dh hbis..hihi

    ReplyDelete
  15. Seronoknyerr..Kak Lya tak join yang ni ..

    ReplyDelete
  16. baru tahu pasal ensurvey. thanks sharing info

    ReplyDelete
  17. Hi, nak tanya anda sudah cash out belum? Saya tekan cash out pada bulan 6, tapi sampai sekarang masih tak ada apa2 updates dari ensurvey la >"<

    ReplyDelete
  18. bestnya..setakat join survey,,xpenah lg cashout..huhu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top