36
Assalamualaikum


Alhamdulillah...Dapat souviner dari Cik TB kita ni.Minggu lepas dia berlepas ke Vietnam untuk menemani housemate dia ke sana..

Tujuan mereka kesana lebih kepada percutian dan jugak cari barang untuk berniaga...Tak sempat nak suruh TB belikan baju kurung siap dari sana..Di Vietnam,baju kurung cotton baru sehelai Rm30 yang paling murah tau tak..Tapi disebabkan aku terlewat nak inform TB awal,last-last ini je yang dapat..rugi..rugi..

By the way,thanks TB sebab bagi akak souviner ni..Cantik...

Pouch Jenama Kipling

Fridge magnet dan Keychain

2 sachet kopi terbaik vietnam..kata TB la...

By the way,thanks TB bagi akak souviner nie..Kalau dapat baju selai lagi best...hehehehe



Post a Comment

  1. Comel2 je! Saya ada satu, tapi pencil case @ make up bag..mana2 pon boley. :P http://stanzaku.blogspot.com/2014/05/from-vietnam.html

    ReplyDelete
  2. nampak comel la sis..tahniah

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki dari vietnam ya..cantik FM tu...

    ReplyDelete
  4. cantik. yup vietnam mmg terkenal dgn baju kurung murah

    ReplyDelete
  5. Pouch tu cantik sgt. Aih..terpegun jap. ><

    ReplyDelete
  6. kurung cotton mmg murah dkt vietnam..teringn nk shopg ke sana ;)

    ReplyDelete
  7. eh eh banyak nya kak ida dapat semua comel2. kopi tu bos saya pernah gak bawak balik masa dia g vietnam :)

    ReplyDelete
  8. brg kat vietnam sana memang murah2..huhu untunglah dpt souvenir..huhu

    ReplyDelete
  9. bestnya dpt souvenir dari vietnam.. btl tuh, kain cotton vietnam murah2..

    singgah + follow sini :-)

    ReplyDelete
  10. seronok le tu..macam2 dapat..

    ReplyDelete
  11. wahhh..untung lerr kak dpt....comel..:))

    ReplyDelete
  12. Wahh untung nyerrr ..Tahniah tahniah dapat banyak tuuu ...

    ReplyDelete
  13. wahhh...untung laa dapat souviver dari obersea..hehehe..cantik2 plak tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. cantikkkkkkk fridge magnet tu.... !!

    ReplyDelete
  15. teringin nak g bercuti kat vietnam...

    ReplyDelete
  16. wow ..cntik dan cute..tahinah :P

    ReplyDelete
  17. Nk dapat barangan murah kat sana kena pandai tawar menawar dan kena pandai main tukaran harga..compared maner murah..

    ReplyDelete
  18. Waaa.. Cute nye.. Comel sangat. Tahniah kak

    ReplyDelete
  19. comei2 cenderahati dari sana hehe :))

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah...murah rezeki...^_^

    ReplyDelete
  21. seronoknye dapat souvenier.. ingat kawan kat kite.. :D

    ReplyDelete
  22. bestnya dapat hadiah dari jauh ni..alhamdulillah rezeki.orang memberi kita merasa :)

    ReplyDelete
  23. Wahhh seronok.. Tahniah Aida.. :) :)

    ReplyDelete
  24. Vietnam mmg murah la kak...sally g sana 3 hari pun dah hbs berapa dah..muahahaha

    ReplyDelete
  25. kalau orang pompuan pi sana, bawak 3k pun tak cukup...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top