19
Assalamualaikum

Alhamdulillah,rezeki nur awfiyah sebelum hari raya lagi,dah dapat duit raya..Bukan sahaja duit raya,kuih raya,minuman raya,semua dapat...

Masa kat Hospital hari tu,MAIJ (Majlis Agama Islam Johor) ada buat lawatan di wad kanak-kanak...Tak tau lah pulak wad2 lain dpat ke tak..


Ada jugak auntie2 ngan nenek kat situ yang bagi nur awfiyah duit raya,takpe...ummi tolong kumpulkan dulu,nanti lepas raya boleh la bukak buku simpanan untuk dia..Insyallah..

Tahun pertama beraya bersama anak...dah rasa seronok pulak..



Post a Comment

  1. Nampaknya tahun ini siap sedia tabung utk awfiwah sebab mesti banyak collection duit rayanya nanti... Satu pengalaman baru beraya yg menyeronokkan!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezeki awfiyah..
    umi dia seronok kumpul duit raya ank..memang pon..hihi

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya dari Ros :) Saje ucap awal sebab Ros dah mula bercuti esok :)

    ReplyDelete
  4. Rezeki dia dapat duit raya. hehehe

    ReplyDelete
  5. wah bestnye awfiyah..hehehe....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah... rezeki awfiyah.... menabung laa lepas ni... hihi

    ReplyDelete
  7. murah rezeki awfiyah..dah sembuh ke kak??

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin yer akak.. =D

    ReplyDelete
  9. Tentu seronok kan tahun pertama beraya bersama anak. Tahun ini adalah tahun kedua saya merayakan bersama anak sulung

    ReplyDelete
  10. Wuaaa tak raya lagi dah dapatduit dah...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...rezeki Awfiyah

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki anak ~~~

    ReplyDelete
  13. Wahhh belum raya dah dapat angpow eh... rezeki anak.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top