16
Assalamualaikum

Wah,...lagi 2 hari nak bercuti..Persiapan perayaan suam-suam kuku je dek sibuk melayan nur awfiyah.Alhamdulillah,hari selasa tuari nur awfiyah dah boleh dischaerged...
google

Risau jugak nur awfiyah masih lagi ditahan,yelah tak sanggup rasanya tengok dia kena cucuk selalu,kena buang kahak...Kalau korang ada baby yang pernah kena buang kahak,mesti kroang tak sanggup nak tengok masa tu kan..

Banyak entry yang tertangguh dek kerana tu,walaupun nur awfiyah tak sihat lagi sepenuhnya,aku terpaksa jugak ke office..Yelah,nak cuti raya lagi nanti..Tu pun cuti raya kena cut dengan boss...Ape daaaa...
Tapi oklah tu,tambah 2 hari lagi bercuti.

Semalam pulak ,aku mc sebab batuk-batuk...jangkit nur awfiyah ler tu..Dalam kepala nie macam nak sambung cuti je..hadoiii...Baru semalam sempat beli baju raya aku 2 helai..itupun yang biasa-biasa je..Niat hati nak pakai lip lap2 raya nanti..Al-maklum la,baju raya sekarang nie dah rupa orang nak bertunang gayanya dengan labuci bagai..eiii...not my taste!!..Biarlah aku pakai baju cotton biasa je...Dah ada anak nie,tak boleh nak cantik2..

oklah...till meet again..

Post a Comment

  1. kesiannya baby dgn mama baby..
    semoga both of you segera sembuh dan dpt beraya seraya-raya nyer~~ hihihi

    ReplyDelete
  2. semoga awfiyah cepat sembuh dan cepat2 keluar hospital..=D

    ReplyDelete
  3. Harap2 Awfiyah cepat sihat. Sian dia, baby2 lagi diuji sakit2.

    ReplyDelete
  4. Ciannya...jaga diri..dan semoga baby cepat dapat keluar..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah baby fiyah dah boleh balik rumah.takpelah kak..yang penting kita sambut raya kan..apepun take care

    ReplyDelete
  6. jaga diri :) jalan jalan ramadhan hari ini..hehe

    ReplyDelete
  7. sama la kita, CN pun prefer cotton sbb senang nk breasfeed..kalau bj yang glamer tu susah nk selak ..hehe

    ReplyDelete
  8. baju ayu pun xde labuci.. xselesa.. selesa yg biasa2 tu.

    ReplyDelete
  9. Moga awfiyah cepat sembuh yeh KD....Hati mak mmg gitu selagi tak baik anak tu mmg tak tenteram jiwa.
    Nasib sempat jugak mencari baju raya hehe

    ReplyDelete
  10. tula kan dah namanya kerja..nak cuti lama2 pon rasa serba salah..semoga cepat sembuh ye awfiyah & uminya

    ReplyDelete
  11. Moga Awfiyah kembali sihat sepenuhnya... Insha Allah...

    ReplyDelete
  12. semoga cepat sembuh ye awfiyah.. sakit tu nak pandai ape la tu kan..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah awfiyah dah discharged..
    tak sanggup rasanya nak lihat anak-anak kecik nie asyik kena cucuk je kan bila duk kat hospital nie..

    ReplyDelete
  14. Waalaikummussalam w.b.t..
    Berjaya juga u dapatkan 2 baju raya.
    Bila dah ada anak-anak persiapan lebih kepada mereka ajer...
    Asalkan mereka happy parents pun sama happy.

    ReplyDelete
  15. Bini aku hari2 tengok baby sedut kahak... Sebab dia yang sedut.huhu

    ReplyDelete
  16. Semoga cepat sembuh... aamiin. Saya pun dah mula sibuk smpai waktu berblogging pun jadi kelam kelibut... :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top