Kad Raya Dari Shida & Kak Suria Amanda

Thursday, July 17, 2014

Assalamualaikum

Nak up entry ni dari dua tiga hari lepas,tapi disebabkan banyak hal yang perlu di settlekan,terpaksalah tangguh dulu untuk up cerita nie.

Kad raya nie dah dari hari ahad kot sampai kat rumah..Ni pun baru lepas ambil gambar..hehehe...Yelah,entry tanpa gambar nie kurang sikit perhatian dari readers...Tapi kalau ada entry bergambar,mesti ramai suka...betul tak..

Oklah..tamo panjang ceritanya nie,takut korang bosan lak nak baca..

Kad raya kali ni datangnya dari  Blogger Shida dan juga Kak Suria Amanda
Meh scroll sikit blog diorang,
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v

Korang boleh terjah ke blog mereka ye nanti..Untuk tahun nie macam tak sempat je nak membalas kad raya semua orang,apatah lagi nak membeli kad raya untuk korang ..Insyallah tahun depan,aku akan balas kad 2 raya korang tu ea...Cuma ada dua tiga orang je kenalan yang dapat terima kad raya dari aku.Especially ibu angkat aku tu..hehehe

By the way,thanks kat diorang kerana sudi memberi kad raya pada aku,,Kalau tak sempat tahun ni,insyallah tahun depan aku akan kirimkan kad raya ye..Maaf seribu kali maaf..Memang takde kesempatan untuk membuatnya...



You Might Also Like

15 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"