25
Assalamualaikum

Taulah bulan puasa,otak pun lemau je nak fikir pasal blog dan entry..hanya blogwalking dan join mana-mana segmen yang dijemput..Segmen-segmen yang mudah untuk di follow..Maklumlah,kat opis nie memang tak diberi kebenaran untuk berfacebook..so kalau ada GA yang minta like tu,memang aku tak join la..bukan berlagak,cuma tak boleh nak like..kang kalau join tapi tak like ,rasa macam menipu pulak kan..facebook hanya dirumah sahaja..Plan internet kat phone dah lama tak masuk..Rasa malas pulak nak topup..Mungkin lebih kepada keperluan awfiyah..Lagipun kat rumah dah ada internet..Tu yang rasa malas nak aktifkan internet kat phone..
sumber:google


Lately ni badan sangat-sangatlah lesu tak bermaya..Rasa berat je badan nie nak buat sesuatu kerja..Bila nak buat kerja pun dalam keterpaksaan.Mybe kepenatan kot..Nak kata minum ais,bukanlah hari-hari..Selalunya kalau amik ais cuma pandang segelas sahaja..Lepas tu minum air panas..

Dugaan berpuasa mungkin..Awfiyah dah nak masuk 3 bulan..Dah pandai nak bermain dengan ummi dia..Kurang dah nak tidur macam dlu,,Dah pandai mintak layan dia bercakap...Sweet sangat..walaupun penat,bila tengok dia rasa macam hilang segala kepenatan seketika..Tak boleh nak biarkan dia lama sensorang,mesti merengek nak di jaga..
sumber:google(comel pulak baby nie..hehehe)

Pagi tadi masa sahur pun,dia dah berjaga..Mintak diagah..Tapi ummi ngan babah dia buat tak layan sebab prepare for sahur..Tetiba je dia menjerit..haha...mybe dia bosan dok sensorang..Anak ummi dah pandai nak bergurau ler tu...

Tunggu masa nak balik,dan rutin macam bias,ambil awfiyah dari rumah kakak ipar..Tak sabar nak jumpa dia..

ok...see uols tomorrow..malam kang sambung blogwalking..Alhamdulillah...dah settle part hadiah kepada komentar..lepas ni fikir nak balas kad raya rakan-rakan pulak..

Tepek wajah mulat si Awfiyah nie,nanti besar dia boleh tengok gambar dia dalam blog ummi dia...heheh



Post a Comment

  1. Ingatkan si awfiyah atas meja tu..hihi comel anak akak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..comel je kan atas meja tu..by the way..thanks...

      Delete
    2. kan.. punya la excited nak baby mcm tu jugak.. gebu pipi.. nyorok epal dalam mulut ke? hehehe

      Delete
  2. Assalamualaikum kak ida, comelnya Awfiyah. boleh kawan dengan Adam Husni. hehe kuat menyusu tak kak?

    ReplyDelete
  3. alolololo pipi ! meh aunty nak gegetttt..... opsss puasa.... haaa berbuka nanti aunty nak geget2...!! heee ~

    ReplyDelete
  4. Hehee.. comel je.. Slmt menjalani ibadah puasa.. :)

    ReplyDelete
  5. Comel anak akak.
    Anak memang penawar kepenatan kan akak.
    Cik akak hari cuma pening je...biasalah kena panas so tu yang cik akak dapat

    ReplyDelete
  6. Post yang menarik. Terima kasih kongsi. Jangan lupa singgah artikel terbaru saya 4 Langkah mudah untuk 1 juta backlinks Tingkatkan dan gandakan traffic di blog anda

    ReplyDelete
  7. Alahai..siannye. Yelah, awfiyah makin membesar. Dia dah mintak perhatian full tu.

    ReplyDelete
  8. Comel pulak bb dok atas meja office tuh

    ReplyDelete
  9. comeynyer Awfiyah and what a beautiful name too! :)

    ReplyDelete
  10. cuba akak tambah supplement supaya boleh kurangkan letih tu ye..mudah mudahan berhasil..wah fiyah pun bangun sahur ye..comelnya dia

    ReplyDelete
  11. awfiyah dah besar montel..bulan puasa memang cepat letih

    ReplyDelete
  12. Bulan puasa nie memang penat lain macam sikit kan kak.. biase la.. Fiza pun cm tu jugak..pipi Fiyah mmg bulat betui la.. geram nak cubit2.. hehe

    ReplyDelete
  13. terkejut tgk pic ats meja tu hehehe

    ReplyDelete
  14. comelnyee dua2 baby tu..hihi.. btw, anis follow sini.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)


    ReplyDelete
  16. penat penat pun... bila tengok anak...hilang penat tu kan...

    ReplyDelete
  17. kekadang rasa lesu tak mampu nak buat apa2.. haihh dugaan betul..:p

    ReplyDelete
  18. Akak pun mls nak top up plan internet kat hp...huna wifi jer

    ReplyDelete
  19. Msih terasa lesu tu... X terkejar..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top