38

                                                                        Assalamualaikum

Salam ramdhan..dah buat persiapan berbuka ke semua...aku belum lagi..selalunyanmasak dalam pukul 4 atau 5 petang..jadi makanan boleh sampai ke sahur..hehehe...tu time tak keje je lah..kalau keje, confirm sahur kena masak jugak.

Alhamdulillah. Rezeki bulan ramadhan, cheque Nuffnang baru je sampai..Ingatkan sampai selepas raya..Lepas lah beli baju raya..heheh..of course turn beli baju raya ummi, sebab nur awfiyah dah ready semua..


Heheh..kali ni turn ummi ye..alhamdulillah..selai dari tu, aku dah dapat kad raya dari seorang blogger..
Nantikan entry seterusnya....by the way, thanks Nuffnang..

Post a Comment

  1. Alhamdulillah...murah rezeki...^_^

    ReplyDelete
  2. Wahhh, tahniah. cash out bile?

    ReplyDelete
  3. wah.. bestnya kak. alhamdulilah rezeki bulan ramadhan :)

    ReplyDelete
  4. rezeki2..mmg leh beli baju raya ni..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.... happy for you kak ida ^^

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezekI..boleh shopping utk awfiyah la yer.. =D

    ReplyDelete
  7. wow..rezeki Ramadan tu kak..tahniah

    ReplyDelete
  8. Boleh buat beli baju baby tu kak.. Hihi

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum,alhamdulillah.. irrayyan.com nak jemput join segmen raya :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah selamat sampai..fiza pun dah dapat..daptlah tambah sikit duit raya kan :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah kan Ida, at least ada "sumber lain" time dekat-dekat raya ni..selamat shopping baju raya..:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah....bestnya...dah lama tak cash out...ni yang rasa nak jenguk Nuffnang ni

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..syukur. Rezeki umi awfiyah pulak. :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... Sally punya xde khabar pun..dah nak masuk 2 bulan ni...

    ReplyDelete
  15. wah alhamdulillah sis..cek lya tak sampai lagi tgh tunggu he

    ReplyDelete
  16. Syukur alhamdullillah.. boleh tambah baju raya Fiyah..

    ReplyDelete
  17. Wahh rezeki Ramadhan.. tahniah Aida.. :) :)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah rezeki raya ... :)

    ReplyDelete
  19. rezeki di bulan ramadhan..tahniah ye

    ReplyDelete
  20. waaa...syokla boleh smbung shoping raya lg .

    ReplyDelete
  21. tahniah.. saya yg hari tu baru je sempat buat cek deposit..

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah dapat jugak merasa..:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top