Rezeki Ramadhan:cheque Nuffnang Dah Sampai - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Sunday, July 06, 2014

Rezeki Ramadhan:cheque Nuffnang Dah Sampai

                                                                        Assalamualaikum

Salam ramdhan..dah buat persiapan berbuka ke semua...aku belum lagi..selalunyanmasak dalam pukul 4 atau 5 petang..jadi makanan boleh sampai ke sahur..hehehe...tu time tak keje je lah..kalau keje, confirm sahur kena masak jugak.

Alhamdulillah. Rezeki bulan ramadhan, cheque Nuffnang baru je sampai..Ingatkan sampai selepas raya..Lepas lah beli baju raya..heheh..of course turn beli baju raya ummi, sebab nur awfiyah dah ready semua..


Heheh..kali ni turn ummi ye..alhamdulillah..selai dari tu, aku dah dapat kad raya dari seorang blogger..
Nantikan entry seterusnya....by the way, thanks Nuffnang..

38 comments:

  1. Alhamdulillah...murah rezeki...^_^

    ReplyDelete
  2. Wahhh, tahniah. cash out bile?

    ReplyDelete
  3. tahniah dear...

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya kak. alhamdulilah rezeki bulan ramadhan :)

    ReplyDelete
  5. rezeki2..mmg leh beli baju raya ni..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.... happy for you kak ida ^^

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezekI..boleh shopping utk awfiyah la yer.. =D

    ReplyDelete
  8. wow..rezeki Ramadan tu kak..tahniah

    ReplyDelete
  9. Boleh buat beli baju baby tu kak.. Hihi

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum,alhamdulillah.. irrayyan.com nak jemput join segmen raya :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah selamat sampai..fiza pun dah dapat..daptlah tambah sikit duit raya kan :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah kan Ida, at least ada "sumber lain" time dekat-dekat raya ni..selamat shopping baju raya..:)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah....bestnya...dah lama tak cash out...ni yang rasa nak jenguk Nuffnang ni

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..syukur. Rezeki umi awfiyah pulak. :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah... Sally punya xde khabar pun..dah nak masuk 2 bulan ni...

    ReplyDelete
  16. wah alhamdulillah sis..cek lya tak sampai lagi tgh tunggu he

    ReplyDelete
  17. Syukur alhamdullillah.. boleh tambah baju raya Fiyah..

    ReplyDelete
  18. Wahh rezeki Ramadhan.. tahniah Aida.. :) :)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah rezeki raya ... :)

    ReplyDelete
  20. rezeki di bulan ramadhan..tahniah ye

    ReplyDelete
  21. waaa...syokla boleh smbung shoping raya lg .

    ReplyDelete
  22. ehem rezeki tu..

    ReplyDelete
  23. tahniah.. saya yg hari tu baru je sempat buat cek deposit..

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah dapat jugak merasa..:)

    ReplyDelete



Post Top Ad