Salam Ramadhan ke tiga

Tuesday, July 01, 2014

Assalamualaikum

Sedang aku menantikan azan subuh, belek belek facebook, terjumpa satu quote ni..

Meh aku share kat korang

You Might Also Like

20 Orang Komen

  1. Subhanallah... salam Ramadan ke3. Baru lepas sahur & masih kekenyangan hehee.. :D

    ReplyDelete
  2. salam ramdhan juga sis..tak terasa kan dah masuk hari ke3

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa..sekejap je kn dh masuk ari ketiga

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan gak ye ., ehHee

    ReplyDelete
  5. Banyak peranan wanita tu kan. Salam Ramadhan. :)

    ReplyDelete
  6. mudah bg seorang wanita memasuki syurga brbanding lelaki. maka brsyukurlah wahai kaum hawa. ^.^

    ReplyDelete
  7. kan... rasa sebak lak ayu baca. bersyukur ayu jadi wanita... :)

    ReplyDelete
  8. wanita ni wanita yang sangat penting dlm sesebuah keluarga kan sis..
    salam ramadhan sis :D

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan... harap-harap saya masih sempat menunaikan fasa kedua dan ketiga sebagai wanita Muslimah di dunia ini jika diizinkan Allah, Insha Allah ^__^

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan juga..kekuatan seorang wanita..

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan ... done follow sini (1732) . selamat menjalani ibadah puasa .

    ReplyDelete
  12. tinggi darjat seorang wanita tu allah letakkan kan...

    ReplyDelete
  13. quote yg last tu memang menarik,
    makan dalam tu untuk golongan tertentu.
    hehe.
    salam ramadhan dari shark jugak

    ReplyDelete
  14. itu la istimewanya kita sebagai wanita..=D

    ReplyDelete
  15. Subhanallah..itu istimewanya jd wanita

    ReplyDelete
  16. Indahnya menjadi seorang wanita... dah kawin, hanya perlu taat... insyaAllah, syurga tempatnya...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"