33
Assalamualaikum

Memang tiap-tiap tahun akan dapat sampul duit raya nie dari Public bank..Save sikit,tak payah nak beli bebanyak tahun nie..Al-maklum la..makin lama makin bertambah isi keluarga...hehehe

Tahun lepas warna agak kureng sikit la..Tapi untuk tahun nie aku suka sebab warna soft blue gitu..
Dapat 3 pack je..tak de lebih-lebihnya...Tahun lepas dapat ler lebih sikit..Tahun ni mybe diorang off Budget kot..

Alhamdulillah..orang dah bagi kan..terima je dengan seikhlas hati..cewahhh...

Kalau tahun lepas aku ada buat special edition kad raya dan sampul duit raya..tapi tahun nie takdelah nampaknya..tak menyempat nak buat semua tu...Lagipun Off budget...mybe next year aku akan buat kad raya..Tengok macam manalah kan..

Rasanya banyak lagi sampul duit raya yang masih tak digunakan kat rumah tu..So,tak payahlah nak membeli..Nanti pi shopping,dapat lagi sampul duit raya kan...

Menghitung masa nak balik je ni..lambat pulak jam ni bergerak kan....oklah..see u tomorrow..ada cerita lagi aku update ye..

Post a Comment

  1. cantik sampul raya..tak yah susah beli kan. kena get ready awal ni..siap sekali duit raya :)

    ReplyDelete
  2. cantik la kak. angpau raya yumida pun sellau dpt dri public bank, ambank n maybank. design cantik2. rasa secantik dgn kad raya. bersedia pecahkan duit jadi note rm1...utk budak2 dtg beraya

    ReplyDelete
  3. wife suruh officemate tukar duit kat public bank minggu lepas tapi tak dapat sampul pun.

    ReplyDelete
  4. Cantik..siapkan duit jer untuk masuk..hahaha

    ReplyDelete
  5. Cantik sampul raya. ^_^ dulu kecik2 ana suke simpan sampul wat koleksi. Hik3

    ReplyDelete
  6. Wahh dah ready sampul raya dah... bolehlah dtg beraya nanti hehee... :D

    ReplyDelete
  7. Wah.. Dh sedia dh duit raya tu...

    ReplyDelete
  8. Kakak maca busy pulak sampai terlupa. Nak kena ambil jugalah ni ke bank..

    ReplyDelete
  9. kite dapat sampul dari affin.. tu pon HQ yg bagi.. kalau x memang kena beli gak sampul jdt.. :)

    ReplyDelete
  10. ayu xtau la dapat x sampul bank. suh kawan tukarkan.. hopefully dapat. smlm dapat dari MR DIY. belanja RM30 dapat 1 bungkus.hehe..seronok kan dapat sampul.

    ReplyDelete
  11. sampul duit raya tahun lepas pon boleh pakai lagi..saya tak kisah sangat pasal sampul duit nih..yang penting orang bagi dah le..
    sampul duit tu memang cantik lah

    ReplyDelete
  12. patutlah gatal je tapak tgn nih..nak dpt duit raya rupanya..hehe ^_^

    ReplyDelete
  13. cantik, time nak dekat raya mesti dpt sampul percuma klau beli sesuatu kan..:)

    ReplyDelete
  14. kecik jer tahun ni punya ek... warna biru air ok laa... not bad... janji ada sampul yer tak... hehehe...

    ReplyDelete
  15. wow... Banyaknya sampul.. Hiihihih..

    ReplyDelete
  16. Sampul duit raya public bank selalunya comel2...

    ReplyDelete
  17. Samul raya yang paling femes aku rasa public bank. hehehe, mesti ada nampak sampul public bank.

    adarain.com

    ReplyDelete
  18. salam bw di blan ramadhan..maaf da lama tak bw..wah,cantik la sampul tu..hehe :D

    ReplyDelete
  19. lmbut j warnanya
    suka jga collect sampul hihi

    ReplyDelete
  20. samalah kita.. tahun ni terlepas pulak nak buat kad raya. hehe

    ReplyDelete
  21. mintak satu sampul duit raya dengan duit raya dalamnya

    ReplyDelete
  22. ehheheh..elya pun sama last year nye sampul raya yg ofis bagi pun tak abi guna lagi..haha

    ReplyDelete
  23. office lan punya sampul raya yang last year pun tak abis guna lagi...banyak guna sampul orang lain...hahaha..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. Kita pun dah banyak sampul duit raya..duit aje belum banyak lagi..he..he

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum kak ida, heee sampul duit raya! nak cari la, hehe raya nak dekat dah ni. hihii singgah menabung groupon sini~~~

    ReplyDelete
  26. Sampul raya tahun lepas banyak lagi...:-)

    ReplyDelete
  27. senang je dpt sampul raya skarang nih..;D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top