39
Assalamualaikum

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. 
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

Post a Comment

  1. thank you kak eda for being the first yang join, jangan lupa nanti semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  2. DOne follow sini dan like page .. :) dari segmen sama

    http://redscarz.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  3. nak join sekali la segmen ni....dah lama tak bersegmen!

    ReplyDelete
  4. kite pun join. hehe. good luck ^^

    ReplyDelete
  5. salam..ida singgah dr sgmen yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  6. hai best nya bersegmen. Jom join GA best berpeluang dpt shawl rayaaaa :D

    http://najlamohayidin.blogspot.com/2014/07/giveaway-sulung-by-me-ramadan-mubarak.html

    ReplyDelete
  7. sy pun baru je join. hehe..

    selamat bersegmen ye. :D

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen & Good luck ya...

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen dear.. :)

    ReplyDelete
  10. joined juga.
    selamat bersegmen dear

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen sempena raya :)

    ReplyDelete
  12. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan. :) All the best.

    ReplyDelete
  14. jemput join :)

    http://sweetsour93.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

    ReplyDelete
  15. Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  16. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  17. Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  18. datang balas kunjungan.. salam perkenalan. ^_^

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  20. Done follow blog dan jemput ajak kawan-kawan singgah di segmen saya http://www.rossaimi.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  21. hehehe..dh tau ke sape pemenang

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top