Post a Comment

  1. memang rindu sangat-sangat...masa arwah nenek dan atok saya ada lagi, memang ini kemestian setiap kali raya...rindunya pada mereka...huhu

    ReplyDelete
  2. ada lagi jumpa oren bodo ni bila balik kampung ;)

    ReplyDelete
  3. Haah kak. Ayu sempat merasa. Masa kecik. Beli oren bodo bungkus. Hehe

    ReplyDelete
  4. Zaman budak2 dulu selalu ada ni kan :)

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni pun boleh dpt lagi Ida
    Ada kat Parit Raja, Batu Pahat
    Kakak panggil air lamnet:)
    Kalau raya kakak suka bagi budak-budak sorang sebotol bebudak suka tau..

    ReplyDelete
  6. dulu masa kecik2 biasa minum air botol nie jugak..ada lagi ek skrg nie..=D

    ReplyDelete
  7. Air pemenda nih? Siyesly tak pernah minum. Huhu

    ReplyDelete
  8. salam ww, sangat rare kalu boleh jumpa lagi zaman sekarang

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak ida, apakah ini? sheila tak ingatlah. haha singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
  10. masa kecik-kecik dulu slalu beli..sekarang susah nak jupe dah

    ReplyDelete
  11. dulu masa zmn sekolah , air tu je la yg ada di jual kat kedai runcit kan ...

    ReplyDelete
  12. Teringat arwah tok wan... Feveret kami tu

    ReplyDelete
  13. pernah rasa dulu. sekarang ada lagi x?

    ReplyDelete
  14. Hidangan air paling mewah nih! Nostalgia sungguh!

    ReplyDelete
  15. dulu masa kecik rasanya famaos minuman ni kot?

    ReplyDelete
  16. tapi sekarang ni banyak sgt pewarna

    ReplyDelete
  17. Dulu2 mmg slalu minum ni time balik sekolah atau masa ada kenduri kendarat... :) :)

    ReplyDelete
  18. ramai cari air ni... soda yang sedap kan....

    ReplyDelete
  19. sekarang dah xde la rasanya..xpenah jumpa pon..rindunyaaa zaman budak2 dulu..

    ReplyDelete
  20. ada lg ke sekarang ni ek..sekarang smua kai botol plastik je

    ReplyDelete
  21. ni letak ais banyak-banyak, sedapppp..

    ReplyDelete
  22. husna tak pernah jmpa lak sbelum nih..

    ReplyDelete
  23. dulu kat sekolah kalau dpt air ni, dah rs mewah sgt dah. :)

    ReplyDelete
  24. kawasan2 kampung ader lagi rasanya air nie..

    ReplyDelete
  25. kalo time raya, umah mak mentua saya mesti byk.stok air botol nih

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top