Post a Comment

  1. mudah mudahan bertemu malam lailatul Qadr

    ReplyDelete
  2. Berpeluang tak kita bertemu Lailatul Qadar agaknya yek KD....Kalau dah membuta nak bertemu apa hehe

    ReplyDelete
  3. Mudah mudahan bertemu la hendaknya..

    awak jangan lupa follow blog kita : http://lizaufa-pink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hari2 yang dinanti2..beruntunglah bagi mereka yang merasainya..

    ReplyDelete
  5. Samada sudah berlalu atau belum misi kena teruskan sehingga berakhirnya ramadhan.
    Moga semuanya berjalan lancar. Jaga Awfiyah hati-hati sewaktu beraya (baru sembuh kan)..
    Selamat hari raya dan kakak mohon maaf ye Ida..

    ReplyDelete
  6. insyaAllah kak...andai satu keikhlasan milik kita...pastinya kita yang terpilih

    ReplyDelete
  7. Insha Allah kita bertemu dengan malam Al Qadr...

    ReplyDelete
  8. mudah-mudahan..in shaa Allah...

    ReplyDelete
  9. moga dipertemukan..InsyaAllah...

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah..moga kita dipertemukan malam yg mulia ini..

    ReplyDelete
  11. Ramai yang kata dah lepas..Allah Hu Alam..Apa yang penting tiga hari terakhirkan...selamat beribadah semua..Semoag berjumpa lailatul Qadar...

    ReplyDelete
  12. menarik ni. beruntung orang yang dapat jumpa dengan lailatul Qadr

    ReplyDelete
  13. moga bertemu malam lailatur qadar. insyaAllah

    ReplyDelete
  14. Hanya orang yang berjumpa saja yang tau tandanya...

    ReplyDelete
  15. Semoga kita semua beroleh keberkatan malam Lailatulqadar... aamiin..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top