33
Assalamualaikum

Hari sabtu tuari aku ada ceritakan tentang parcel yang aku terima kan..Ramai yang cakap parcel tu besar gedabak..Tapi taklah besar sangat..Kecil je...bukan besau bagai yang dikatakan..mungkin nampak pada gambar tu macam besar je kan..
Korang boleh refer entry hari sabtu tuari kat sini Terima Parcel.

Memang dah agak aku akan terima parcel hari tu sebab pepagi sabtu lagi si courier service tu dah call tanye aku kerja ke tak hari tu..

Oklah..meh aku cerita dari mana parcel tu datang dan apa yang ada dalam parcel tu..hehehe..sesaja je kan nak ber"suprise" bagai..

Nampak je besar kan parcel nie..hehehe...

Ha..inilah barang yang ada dalam parcel tu...Cream Cleaner daru ECOEVER

Barang nie bukan lah aku yang membelinya..Ini adalah hasil kemenangan dalam GIVEAWAY ECOVER anjuran dari blogger Hanim

Aku adalh salah seorang pemenangnya..Boleh tengok Entry ini 

Tahniah Pemenang Giveaway ECOVER! (^_^)


Aku adalah salah seorang 3 pemenang bertuah yang memberi komen secara kreatif dan bernas..haha...bernas sangat kan..heheh

Pemenang GA ECOVER


Kisah Si Diary

Saya pilih Cream Cleaner untuk membersihkan dapur yang sentiasa kotor selepas sahaja memasak..Dengan adanya Cream cleaner nie,tidak perlu lah lagi untuk menyental saki baki kotoran di dapur dan menjimatkan masa bagi wanita bekerjaya seperti saya.Dapur yang bersih mampu memberikan semangat untuk saya menghasilkan sajian yang terbaik untuk keluarga.


Nor Nazliana

Saya pilih Lemon & Aloe Vera Washing Up Liquid 1L kerana kebersihan pinggan mangkuk penting untuk penyediaan meletakkan pelbagai makanan..demi anak2 dan keluarga..ia juga perlu untuk penjagaan kesihatan sefamily....hidup sihat n bersihnya peralatan untuk dapur sendiri..jom tukar kita guna produk ecover pulak :)


Mawar Berduri

One (1) Camomile & Marigold Washing Up Liquid 1L dan dapur yang selamat penting untuk saya dan keluarga saya kerana di tempat inilah, saya akan menyediakan makanan untuk suami dan anak. Percikan minyak, tumpahan kuah atau percikan air semasa memasak biasa terjadi menyebabkan dapur kelihatan kotor.Dengan Camomile & Marigold Washing Up Liquid amat mudah untuk membersihkan dapur serta dapat mencegah bakteria seperti lipas& lalat.dengan ini kebersihan dapur terjamin.Lagi satu ia amat sesuai dengan saya yang berkulit sensitif.



Tu..nama aku yang atas tu..Eh...aku dah try tau cream cleaner ni..nanti aku review pasal product nie ea..memang superb...

Post a Comment

  1. Tahniah diucapkan, tak rugi menjadi blogger kan..

    ReplyDelete
  2. Tahniah rezeki di bulan Syawal.. memang untung kan bila join macam2 segmen dan GA nih.. jika ada rezeki, macam2 boleh dapat..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah isnin..wahh..nilah hadiah dri dlm parcel tu..tahniah Sis..

    ReplyDelete
  4. tahniah ya..kita punya belum sampai lg..

    ReplyDelete
  5. owhh hahah tahniah sis rezki

    ReplyDelete
  6. waaa.... bestnya, tahniah kak aida..

    ReplyDelete
  7. Wah, besarnya Ecover tu! Tahniah...

    ReplyDelete
  8. wahhh...congratulation KSD...nanti dah pakai boleh laa review plak product macam mana...

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Saya lama tak masuk GA mana2.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. tahniah... boleh le review produk pas guna nanti.. mana tau ada yg nakbeli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong kak mahirah... boleh buat review produk plak lepas ni.. hihi

      Delete
  11. oo..hadiah menang GA..hadiah yg berguna sangat tu..

    ReplyDelete
  12. wah best, sila review cer cepat ek..

    ReplyDelete
  13. wah beznye..nanti buat la review
    hari tu x berkesempatan nak join
    apa pun tahniah buat akak..rezeki tu

    ReplyDelete
  14. tahniah...bestnye daoat giveaway

    ReplyDelete
  15. Tahniah yer... Memang wajar menang ^_^

    ReplyDelete
  16. Tahniah Eda. Kalau dekat rumah kita boleh syer gunakan hihi...
    Kakak tak pernah jumpa product ini.

    ReplyDelete
  17. wah ! bestnyer menang hadiah ..boleh guna benda ni ;)

    ReplyDelete
  18. owh! ingatkan brg kaca..hehe
    tahniah ksd :)

    ReplyDelete
  19. woww... review.. dh bleh masuk iklan tv.. huhuh x pnah perasan plak jenama ni kat kedai..
    boleh la nk cari nnti :)

    ReplyDelete
  20. Ohhh... tahniah Aida.. tahniah.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top