20
Assalamualaikum

sumber:google

Emmmm....Hari nie babah nur awfiyah jadi babysitter sebab babysitter nur awfiyah mintak cuti hari nie..Disebabkan hari ni bekerja halfday,terpaksa mengharapkan babah nur awfiyah untuk jaga dia..Memang ikutkan hati nak je cuti..Tapi sayang pulak nak cuti memandangkan hari ni hanya bekerja setengah hari..

Bukan tak percaya kan en.husband menjaganya,tapi disebabkan en.husband nie kurang pengalama,eh...cop..cop...bukan kurang pengalaman,..memang takde pengalaman menjaga anak atau adik,atau anak saudara yang kecil.,tu yang menyebabkan risau di tahap yang serius..hehehe...

Nak terlalu mengharapkan MIL,memang tak boleh sangat sebab dia pun kurang sihat sekarang nie..takat nak buatkan susu tu insyallah boleh kot..hehehe..ayat nak sedapkan hati..baru je sampai kat office dah teringat kan si nur awfiyah...cepatlah sikit jam bergerak...

Nak sambung blogwalking ,sebelum balik ni...Petang nie sambung beraya rumah cousin...

Mood beraya tetap masih ada...occay..till meet uols again ye..

Post a Comment

  1. InsyaAllah Awfiyah okay tu kak...hehehe :)

    ReplyDelete
  2. tak de hal lah, masa ni la beliau nak belajar,, hee

    ReplyDelete
  3. In Shaa Allah, Awfiyah will be ok kak eda.... Ok kann???

    ReplyDelete
  4. inshaAllah, pengalaman sejajar masa akan bagi pembelajaran la tu ^_^

    ReplyDelete
  5. mesti ok kalau babah dia jaga..jgn risau kak..

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan ucapan dio blog saya.

    ReplyDelete
  7. Insyallah babah akan melakukan yang terbaik utk baby awfiyah...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. comel je bila abah jadi babysitter....

    ReplyDelete
  9. insyaALLAH babah boleh jaga baby tu.

    ReplyDelete
  10. uncle dah lama tak bergelumang dengan baby-baby ni... hehe

    ReplyDelete
  11. Hehe..comelnye lelaki jd babysitter. Terus teringat cite omputeh. Hihihi

    ReplyDelete
  12. Insha Allah... Lama2 nnt biasa..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan salam singgah pagi isnin Sis..ayah jadi babysitter..comel tu..bnyk ragam yg dorg lalui..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan salam singgah pagi isnin Sis..ayah jadi babysitter..comel tu..bnyk ragam yg dorg lalui..

    ReplyDelete
  15. kalau orang laki yang jaga baby... hikhikhik... abis la...

    ReplyDelete
  16. nnt lama2 pandaila tu sis memula memg la mcm tu

    ReplyDelete
  17. heeee.. teman pun kalau ada baby risau gak nak harapkan hubby, bukan sebab tak percaya, tapi sebab dia tak pernah pun ada pengalaman pasal baby ni.. hiu3..

    ReplyDelete
  18. Bagus ayahnya... in shaa Allah.. dipermudahkan segalanya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top