22

                                                                           Assalamualaikum

Hari ni, bawak cik fiyah ni pi checkup..appointment sepatutnya pukul 3 petang, tapi terlambat sikit.Terpaksa tunggu babah balik kerja..Babah awfiyah bekerja hari npernah jumpa tu yang lambat sikit..
Sampai klinik, terus bergegas ambil nombor, takut juga lambat ambil nombor.lambat pulak balik nanti . Alhamdulillah, nombor tak begitu jauh dari nombor yang ada tu..

Nasib baik awfiyah tak mengamuk ..risau jugak kalau lambat sangat, anak dara sorang ni mengamuk...kalau dia dah start menangis, memang nak kena cepat cepat memujuk.Kena jugak cepat cepat cari tempat yang berangin sikit.Biasalah bila ramai orang, keadaan ruang tu akan jadi panas kan..

Hari ni awfiyah cuma timbang je..dah selesai da suntikan kedua DTAP yang kedua bulan lepas.Bila baby berusia 4 bulan ni, tiad suntikan apa apa pun.cuma check berat badan je..DTAP ketiga bila dia berusai 5 bulan pulak...

Sebelum pi klinik, sempat ummie ambil gambar selfie awfiyah. ?


Alhamdulillah, dah pun naik setengah kilo lagi...risau jugak, tak berapa nak naik sangat..Tapi perkembangan yang baik.

Lepas balik dari klinik, sempat lagi beekunjung rumah kawan lama yang dah bertahun tahun tak jumpa..nama je duduksatu tempat, tapi tak pernah jumpa..nantikan entry tentang tu esok ye...

Post a Comment

  1. alhamdulillah.. smoga membesar dengan sihat.. :)

    ReplyDelete
  2. awfiyah dah makin sihat alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. comelnyee awkkk... rambut tu yg mahal.. :)hihi

    ReplyDelete
  4. alhamdullilah...nmpak mcam baby awfiyah macam sihat.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah awfiyah sihat..bulat anak dara ni sekarang..

    ReplyDelete
  6. tak naik banyak pon nampak bambam jer baby,,,comel pulak tuuu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Mga terus mmbsr dgn sihat..

    ReplyDelete
  8. rambut awfiyah macam rambut anak abang ben ashari, zahra...

    alhamdulillah awfiyah dah sihat... semoga bertambah sihat sayang,.....

    ReplyDelete
  9. shomelnya dia,,semangat badan..moga sentiasa sihat dalam pelukan mamanya

    ReplyDelete
  10. wahhh.. dia cute lah.. tium cikit..

    ReplyDelete
  11. amboiii rambut dier pacak..heheee..
    semangat badannya kak..

    ReplyDelete
  12. Comelnyerrr makin semangat la dia..

    ReplyDelete
  13. Kalau dipanjangkan umur , pcl boleh ikuti perkembangan awfiyah selalu..; ramai juga anak blogger dari kecik dan sampai boleh berlari²..bahagianya rasa kalu blh berukhuwah sebegini insyaAllah.

    ReplyDelete
  14. Aloloo comelnya... geram tengokkan.. :) :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top