15
Assalamualaikum

Baru sampai semalam barang nie menggunakan COD..Senang..Boleh check barang samada ianya dalam keadaan baik atau tak berbanding bayar dulu..

Itulah senangnya bila ada penghantaran seperti ini..Memang sekarang nie lebih selesa bershopping di LAZADA..Barang yang diterima pun aku puas hati..

Baru minggu lepas order barang tu,hari nie dah sampai..Ikut pada invoice penghantaran selama 7-8 hari..em...,mybe diorang dah ada stock brang tu..Tu yang cepat sampai..

Aku beli EZ Water Cannon ni,sebabnya memudahkan bila nak basuh kereta,siram pokok bunga dan satu lagi ada satu tempat untuk letak sabun...Nanti aku tunjukkan...Nak basuh rumah pun senang...Tapi make sure air rumah korang tu kuat...Barulah best guna..Semalam en.husband dah try benda nie..So,seketika dia nampak rajin..hahaha


ada free kain dalam tu

Nampak tak plastik clear tu,itulah tempat letak sabun,..Bila basuh kereta dah boleh buat snow wash dah..hehehe

Yang macam ice cream tu warna kelabu tempat melaraskan air..Produk nie ada 8 jenis pelarasan air,nak macam mana pun boleh adjust..




Butiran Produk

Penerangan Produk EZ Jet Water Cannon with 8 Spray Setting

Antara ciri-ciri:
  • 1 x EZ Jet Water Cannon
  • 1 x Dispenser Container
  • 1 x Black Connector
  • 1 x User Manual
Product Features:
  • EZ Jet Pressure Water Jet Gun with 8 Adjustable Nozzles & Built-in liquid dispenser
  • Features detergent chamber that automatically mixes your favorite liquid soaps, cleaners or waxes
  • Powerful jet cleans floors, cars, & windows while spray setting is gentle enough for watering plants
  • Built-in dispenser to add liquid detergents or fertilisers
  • Attaches to any standard hose
  • Comes with 8 adjustable spray patterns:
    • Jet/Precision Jet/Mist/Rain/Angled Fan/Horizontal Fan/Vertical Fan/Soaker
  • The volume of water can be controlled
  • Material: ABS Plastic

X HOSE

SO far setakat ni aku memang berpuas hati dengan pembelian Di Lazada..Kot lah korang nak jugak cuci mata dengan LAZADA nie boleh terus ke Website mereka di sini :http://www.lazada.com.my/
Sekarang nie Lazada ada buat promotion sempena Merdeka..cepat2lah grab kan...

Post a Comment

  1. moshi moshi
    anda di tagged di http://www.irrayyan.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html
    ^^ jom terjah tgk :D

    ReplyDelete
  2. menarik jugak kan, hari tu kita beli water jet kat giant kaler oren tu, tapi sayang,, tekanan air kat rumah tak kuat, laat2 tak pakai,,

    ReplyDelete
  3. mmg syiok ni basuh kereta pakai nie..
    tempat letak sabun pn ada skali..
    haha..
    cm marik jer.

    ReplyDelete
  4. Nampak praktikal and memudahkan kerja. hehe

    ReplyDelete
  5. Produk tu nampak hebat... Boleh basuh kereta selalu la yer ^_^

    ReplyDelete
  6. dah tgk barang kat lazada..murah2..rambang mata nak beli apa..hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh makin canggih yer kak ida hehee..nnt dah de keta blh beli utk sendiri pkai :)

    ReplyDelete
  8. wahh..senang kerja nak bsauh keta ke, siram pokok ke, pasni kan?

    ReplyDelete
  9. dah lama x kunjungi lazada nnt la nak servay2..nampak menarik la sis

    ReplyDelete
  10. Tak penh lagi cuba beli di lazada...

    ReplyDelete
  11. Boleh beli ni....senang nak main2 air sabun time basuh kereta ngan ank2..

    ReplyDelete
  12. kalo xbace entry nih smp skang sy tak tau fgsi dia..huhu

    ReplyDelete
  13. menarik water jack ni..senang kerja kita kan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top