23
Assalamualaikum

Alhamdulillah...walau pening kepala bercampur dengan ngantuk yang teramat sangat nie,dapat jugak melangkah kaki ke tempat kerja...

Rasanya dah lama tak cerita pasal si bambam ni..Makin membesar anak ummi ni..Makinlah ummi sayang kat dia...Sape tak sayang anak Oiiii...

Dah nak masuk 4 bulan dia..Rasa macam baru je dapat dia..Dari lahir 2.3kg sampailah sekarang nie dah pun 5.5kg..Alhamdulillah...Ramai yang kata dia makin tembam..Mana taknya susu tak habis-habis..Of course la kan dia minum susu,sebab dia belum pandai makan lagi.

Bila dah bertukar bulan,pelbagai perkara baru yang dia buat...Sangat mencuitkan hati..Sekarang nie,tengah malam pun dia bangun..Kekadang dia dok main sorang-sorang...As a mother,takkanlah nak biarkan dia main sorang2 kan..tak syokk oooo..Nak2 kalau dia ketawa sorang2..adeh..macam-macam fikir...bhahaha..
Dah pandai bermain dengan air liur..menyembur sana-sini..patutlah rambut mak ko banyak gugur nak oiii..

Sekarang nie kalau letak bantal kat kepala,memang tak sampai 5 minit..dah hilang dari bantal..Sure punya dah berpusing macam jam..Dari letak kat toto dia,sampailah keluar dari landasan toto tu...anak lah anak..
malas nak ambil gambar dari Tab..heheh...rambut dah macam trojan...Ramai yang geram dengan rambut budak bambam nie


Tapi ummi suka tengok perubahan-perubahan tu..sangat mencuit hati..Hilang segala kepenatan yang ada nie.

Esok genap 4 bulan...alhamdulillah...Rasa mengantuk yang amat sangat nie..perlu berjalan kejap bagi menghilangkan ngantuk...till meet again...ececeh...

Post a Comment

  1. a'ah la rmbut pacak2..hehe.bambamnye...comel2

    ReplyDelete
  2. 4 bulan, 5kg..ngam dah tu... moga sihat selalu awfiyah.. :)

    ReplyDelete
  3. comelnya dia taw..bila la lya dpt baby comel mcm nie hheee

    ReplyDelete
  4. Plg seronok klu dah usia 4-5 tahun, rajin 'tolong' mak kat dapur..hehe

    ReplyDelete
  5. hehehe ambut pacak.. mata sepet.. auntie pun gerammmmm.. meh sini gigit sket peha ayam kfc tu.. :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah pagi khamis..comelnyer Awfiyah ni..geram tengok pipi ama rambut dia..

    ReplyDelete
  7. geramnya tengok budak comel ni.kiss sikit

    ReplyDelete
  8. amboi.. rambut memang terpacak...

    ReplyDelete
  9. seronok melayan anak ni kak.. rasa tak nak dorang membesar dengan cepat je

    ReplyDelete
  10. Dah besar pun Awfiyah nie yer. Comel dia ^_^

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... sihat wal'afiat ni:)
    Memang seronok melihat perkembangan baby dari bulan ke bulan

    ReplyDelete
  12. salam singgah sini, alolol bambamnya nur awfiyah, comel..:)

    ReplyDelete
  13. Memang bam bam..rasa nak gigit-gigit-gigit....je pipi tu...arghhh

    ReplyDelete
  14. comelnya :) geram tengok. hihihi

    ReplyDelete
  15. rambut pacak tu yg tambah lagi kecomelan dye tu.. hihi

    ReplyDelete
  16. Comel dan semakin comel..geram tgk hehehe..bambam dah dia ..

    ReplyDelete
  17. makin comel je awfiyah senyum2 cenggitu... alhamdulillah... makin naik berat ya.... meh aunty sha nak peluk cium sikit... geram tau ! *tarik idung awfiyah*

    ReplyDelete
  18. hehe... comel nyerr dierr... tegak rambut nyer... :D

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum kak, awfiyah fully bf ek? smart ahh rambut dia, pacak2 gitu. hehehe bambam dah dia.. ehh Adam lagi bambam. overload da lemak2 kat badan. kihkihhh Adam baru nak masuk 3 bulan dah 6.5kg. Kus semangat sheila ~~~

    ReplyDelete
  20. Uncle cubit idung sikit boyeh.. :D

    ReplyDelete
  21. Anak second dulu pun bambam macam ni masa 4bulan.

    ReplyDelete
  22. memang geram ngan rambut pacak fiyah tu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top