34
Assalamualaikum

Alhamdulillah..walau tak sebanyak mana,namun ada jugak yang muncul CPUV/BE di Blog ni..Walau tak tau bila wujudnya iklan tu,ada la jugak melekat..

Alah..tak kisah la...Janji ada kan..Memang payah sejak-sejak nie CPUV nak Melekat..Baru minggu lepas aku hantar ticket kat Nuffnang pasal nie,Tak tahu jawapan dari pihak dapat memuaskan hati aku ke tidak..At least tetap rasa bersyukur..

CPUV Air Asia Go Korea Selatan ni baru je mencecah masuk ke blog aku hari ni..
Tengok nie..siap aku ambil gambar lagi..Bukan apa..bukan tak pandai nak printscreen..Sebabnya aku pakai paint yang lama..so aku tak taulah nak prinstscreen macam mana..hehehe...nampak sangat tak tau pasal komputer nie 100% kan..

Displaying PicsArt_1407224957038.jpg
hah...tengok ler...hahah..sampai opismate tanya aku buat apa masa aku captured cpuv nie

hehehe


Untuk keterangan lanjut tentang Air Asia Go Korea Selatan ni boleh la korang klik Link Ni ye

http://www.airasiago.com.my/
cdt picture:sini
korang nak tau budget korang untuk menggunakan perkhidmatan air asia..boleh ler try2 survey harga ..ye idok..


Thanks kat Nuffnang kerana memberi respon kepada pertanyaan aku ye..Nuffnang yang baik hati...jangan lupakan blog aku ni ye..hehehe...


Post a Comment

  1. Alhamdulillah.. rezeki Syawal tu.. tahniah.. :) :)

    ReplyDelete
  2. tahniah.. saya pun ada dapat jugak yg ni.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sis..wahh tahniah sis..rezeki syawal d bulan ogos..

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah..
    rasa mcm nak ke korea pulak :P

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki :)
    jemput singgah blog Fatin --> http://dreaminglovers.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Thanx sudi singgah blog saya.
    Jemput drop url blog kat Mister Linky's saya.
    Life is beautiful... Don't waste it.

    ReplyDelete
  7. tahniah...kaknorzi pun dapat sama.. baru jengok tadi :)..

    ReplyDelete
  8. Tahniah yer... Zumal pun terima CPUV nie gak ^_^

    ReplyDelete
  9. tahniah dpt cpuv..rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  10. tahniah akak. kita pun dapat juga yang sama

    ReplyDelete
  11. best nya dapat CPUV .. tahniah ye.

    ReplyDelete
  12. best kalau dapat jejak kaki kat korea kan..apepun tahniah kak dapat CPUV baru

    ReplyDelete
  13. Tahniah! Murah rezeki hendaknya... Dah lama xdpt cpuv, sobo jer la...

    ReplyDelete
  14. jom kita ke korea....
    nk jumpa ji hyo Runnnng Man :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Ji Hyo nak datang bulan November nnt :)

      Delete
  15. untung-untung kak...KeKoreaKeKita nnt :P

    ReplyDelete
  16. Tahniah... nuff bagi duit raya la tue... :D

    ReplyDelete
  17. okay idah klik2 lagi yer... tambah tabungan :D

    ReplyDelete
  18. tahniah sis lya pun ada dpt hheee

    ReplyDelete
  19. tahniah kak, memula dapat cpuv pasni dapat gi kores pulak ngan awfiyah hehe.

    ReplyDelete
  20. Tahniah kak!^^ deno pun ada dapat ni^^

    ReplyDelete
  21. tahniah..
    best kn dpt cpuv?.. hee.. :)

    ReplyDelete
  22. Tahniah.. farah pun dpt jugak.. rezeki raya nie.. =D

    ReplyDelete
  23. Tahniah rezeki selepas raya la tu..saya pun dapat jugak..jarang jumpa muncul kt blog..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top