Dah jadi macam ni

Sunday, August 31, 2014

Assalamualaikum.
Abaikan tajuk entry aku yang asal boleh..hadooii..bila kat kampung, tanpa wifi dan quota internet macam ni, melumpuhkan segala aktiviti untuk bisness dan jugak blogwalking. ?

Ini gara gara aku dah menggunakan lebih 80% quota internet..sakit pula hati kita ni..
Terpaksalah tunggu loading gambar terlalu lama...terpaksalah layan kata kata dari gambar..

Sadis sungguh kan..emmmm..tulah lainkali jangan la layan youtube lama sangatbkan..
Actually aku cuma ambil pelan internet rm28 sebulan sahaja..tal lebih dari tu..
Sebab bila dah kat rumah aku dah guna wifi je..jimat sikit kan..

Ni part yang paling tak suka..emmm....lepas update blog, dah boleh tido..

Selamat malam ..

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. akak pun selalu kena macam ni bila balik kg...sebab kita ada wifi, jadi takat nak beli pakej internet yg mahal ni rasa membazir je kan

    ReplyDelete
  2. laa kenapa jadi mcm tu tu? mcm KM pulak.. selalu gambar korang yg tak keluar klu quota limit habis atau tak dak line..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Akak...Diana kat rumah tak ada wifi..terpaksa guna relod internet....hehe..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum.. KD,

    naper pulak tu...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. lambat nak loading ye..selalu jugak jadi camni bile balik kampung..sabo je la line tak okay kan

    ReplyDelete
  6. Selalu juga loading...sbb ikutlinejuga.

    ReplyDelete
  7. Hehehe bila jadi camni rasa malas jer kan ..

    ReplyDelete
  8. Paekara yg paling meletihkan bila berblogging atau apa pun ialah bila quota abis.. sakit jiwa.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"